Giresun Bulancak'ta Kereste Fabrikasında Yangın: Can Kaybı Yaşanmadı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 25.08.2024 - 21:40, Güncelleme: 25.08.2024 - 21:59 7235 kez okundu.
 

Giresun Bulancak'ta Kereste Fabrikasında Yangın: Can Kaybı Yaşanmadı

Giresun'un Bulancak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan bir kereste fabrikasında çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı.
Edinilen bilgiye göre, fabrikanın hemen yanında yer alan ve ardiye olarak kullanılan bir alan, elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar nedeniyle alev aldı. Yangın, hızla büyüyerek çevredeki alanlara yayılmaya başladı. Bulancak İtfaiye ekiplerinin olay yerine hızla intikal etmesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangının daha geniş bir alana yayılması önlendi. Yangın esnasında herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması ise büyük bir rahatlama yarattı. Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlattı. Maddi hasarın boyutu ise yangın sonrası yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Giresun'un Bulancak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan bir kereste fabrikasında çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, fabrikanın hemen yanında yer alan ve ardiye olarak kullanılan bir alan, elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar nedeniyle alev aldı. Yangın, hızla büyüyerek çevredeki alanlara yayılmaya başladı.

Bulancak İtfaiye ekiplerinin olay yerine hızla intikal etmesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangının daha geniş bir alana yayılması önlendi. Yangın esnasında herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması ise büyük bir rahatlama yarattı.

Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlattı. Maddi hasarın boyutu ise yangın sonrası yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.