Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’ten Havalimanı Tepkisi!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.09.2024 - 10:26, Güncelleme: 18.09.2024 - 10:26 1422 kez okundu.
 

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’ten Havalimanı Tepkisi!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ordu-Giresun Havalimanı’nın 50 gün süreyle kapatılmasına sert tepki gösterdi.
Milletvekili Gezmiş, “Bu kadar uzun bir kapatma süresi kabul edilemez” diyerek, ilgili bakanlığa soru önergeleri sunduğunu belirtti. Gezmiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 yıldır faaliyette olan havalimanının kapatılmasının bölge halkını büyük mağduriyete uğratacağını vurguladı. Özellikle fındık sezonu ve tatil dönüşüyle yoğunlaşan yolcu trafiğinin aksamasına dikkat çeken Gezmiş, şunları söyledi: “Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki tadilatın, havalimanı faaliyette iken yapılması mümkün değil miydi? Böylece mağduriyetin önüne geçilemez miydi? Bölge halkına yapılan bu haksızlığın bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.” Gezmiş, hem Giresun hem de Ordu halkının mağdur olduğunu ve bu kararın gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Gezmiş’in açıklamaları, başta fındık üreticileri ve gurbetçiler olmak üzere geniş bir kesimden destek gördü. Havalimanının kapalı kalacağı 50 günlük süre boyunca, bölgedeki ulaşım sorunlarının çözülmesi için alternatifler aranması gerektiği ifade ediliyor. Ordu-Giresun Havalimanı'nın kapatılma kararı, özellikle fındık sezonunda üreticilerin ve tatilcilerin ulaşımını olumsuz etkiledi. Kararın yeniden değerlendirilmesi ve kapatma süresinin kısaltılması talepleri gündemde.  
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ordu-Giresun Havalimanı’nın 50 gün süreyle kapatılmasına sert tepki gösterdi.

Milletvekili Gezmiş, “Bu kadar uzun bir kapatma süresi kabul edilemez” diyerek, ilgili bakanlığa soru önergeleri sunduğunu belirtti.

Gezmiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 yıldır faaliyette olan havalimanının kapatılmasının bölge halkını büyük mağduriyete uğratacağını vurguladı. Özellikle fındık sezonu ve tatil dönüşüyle yoğunlaşan yolcu trafiğinin aksamasına dikkat çeken Gezmiş, şunları söyledi:

“Ordu- Giresun Havalimanı'ndaki tadilatın, havalimanı faaliyette iken yapılması mümkün değil miydi? Böylece mağduriyetin önüne geçilemez miydi? Bölge halkına yapılan bu haksızlığın bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.”

Gezmiş, hem Giresun hem de Ordu halkının mağdur olduğunu ve bu kararın gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Gezmiş’in açıklamaları, başta fındık üreticileri ve gurbetçiler olmak üzere geniş bir kesimden destek gördü. Havalimanının kapalı kalacağı 50 günlük süre boyunca, bölgedeki ulaşım sorunlarının çözülmesi için alternatifler aranması gerektiği ifade ediliyor.

Ordu- Giresun Havalimanı'nın kapatılma kararı, özellikle fındık sezonunda üreticilerin ve tatilcilerin ulaşımını olumsuz etkiledi. Kararın yeniden değerlendirilmesi ve kapatma süresinin kısaltılması talepleri gündemde.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.