Giresun Motosiklet kulüplerinden anlamlı ziyaret

KÜLTÜR 03.04.2023 - 09:36, Güncelleme: 03.04.2023 - 10:34 5271+ kez okundu.
 

Giresun Motosiklet kulüplerinden anlamlı ziyaret

Giresun Motosiklet Kulubü ve Gezginler 28 Motosiklet Kulübü, 2 Nisan ‘Otizm Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek için bir araya geldiler.
Giresun’un Motosiklet Kulüpleri, geçtiğimiz gün Otizm’li bireylere farkındalık için Keşap’da bulunan ‘Sonay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler. Giresun Motorsiklet Kulüpleri bu anlamlı ziyareti yaparak, Otizim’e farkındalık gününe destek oldular. Meraklı çocukları motosiklete bindirerek hatıra fotoğrafı çekildiler. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekilen motosikletçiler, yeni bir rota belirleyip haftasonu turlarına devam ettiler.
Giresun Motosiklet Kulubü ve Gezginler 28 Motosiklet Kulübü, 2 Nisan ‘Otizm Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek için bir araya geldiler.

Giresun’un Motosiklet Kulüpleri, geçtiğimiz gün Otizm’li bireylere farkındalık için Keşap’da bulunan ‘Sonay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Giresun Motorsiklet Kulüpleri bu anlamlı ziyareti yaparak, Otizim’e farkındalık gününe destek oldular. Meraklı çocukları motosiklete bindirerek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekilen motosikletçiler, yeni bir rota belirleyip haftasonu turlarına devam ettiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.