Giresun nefesini tuttu! Türkiye Offroad Şampiyonası Giresun’da başladı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 27.07.2024 - 10:59, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:07 5042+ kez okundu.
 

Giresun nefesini tuttu! Türkiye Offroad Şampiyonası Giresun’da başladı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi, 2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 3. ayağının heyecanına ev sahipliği yapıyor.
Giresun Offroad Kulübü, Şebinkarahisar Belediyesi ve Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle düzenlenen organizasyon, ilçeye hareketli saatler yaşatıyor. Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde gerçekleşen görkemli start seremonisiyle başlayan yarış, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu yetkililerinin katılımıyla daha da renklendi. Teknik kontrollerden başarıyla geçen yarışçılar, coşkulu seyircilerin alkışları eşliğinde start aldı. Antrenman turlarının ardından, yarın saat 10.30'da zorlu orman etabı yarışçıları bekliyor. Heyecan dolu mücadelelerin yaşanacağı bu etapta, sporcuların Offroad araçlarıyla doğanın zorlu parkurlarını aşmaya çalışacakları öngörülüyor. 28 Temmuz Pazar günü ise seyirci etabı ile yarış sona erecek. Seyircilerin yakından takip edebileceği bu etapta, yarışçılar arasındaki kıyasıya mücadele göz kamaştıracak. Giresun'a önemli bir spor etkinliği kazandıran organizasyon, ilçenin tanıtımına da önemli katkı sağlayacak. Yarış boyunca hem yerli hem de yabancı sporcuların katılımıyla Şebinkarahisar, Türkiye'nin gözde Offroad merkezlerinden biri haline gelecek.  
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi, 2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası'nın 3. ayağının heyecanına ev sahipliği yapıyor.

Giresun Offroad Kulübü, Şebinkarahisar Belediyesi ve Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle düzenlenen organizasyon, ilçeye hareketli saatler yaşatıyor.

Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde gerçekleşen görkemli start seremonisiyle başlayan yarış, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu yetkililerinin katılımıyla daha da renklendi. Teknik kontrollerden başarıyla geçen yarışçılar, coşkulu seyircilerin alkışları eşliğinde start aldı.

Antrenman turlarının ardından, yarın saat 10.30'da zorlu orman etabı yarışçıları bekliyor. Heyecan dolu mücadelelerin yaşanacağı bu etapta, sporcuların Offroad araçlarıyla doğanın zorlu parkurlarını aşmaya çalışacakları öngörülüyor.

28 Temmuz Pazar günü ise seyirci etabı ile yarış sona erecek. Seyircilerin yakından takip edebileceği bu etapta, yarışçılar arasındaki kıyasıya mücadele göz kamaştıracak.

Giresun'a önemli bir spor etkinliği kazandıran organizasyon, ilçenin tanıtımına da önemli katkı sağlayacak. Yarış boyunca hem yerli hem de yabancı sporcuların katılımıyla Şebinkarahisar, Türkiye'nin gözde Offroad merkezlerinden biri haline gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.