Giresun yenileniyor! Şehirde kapsamlı çalışmalar devam ediyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 10:45, Güncelleme: 19.09.2024 - 10:45 1053 kez okundu.
 

Giresun yenileniyor! Şehirde kapsamlı çalışmalar devam ediyor

Giresun Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye tarafından, şehrin her köşesinde yürütülen çeşitli çalışmalarla birlikte halkın yaşam kalitesinin arttırılması hedefleniyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri tarafından refüjlerde ve parklarda ot biçme, kaldırım ve yollarda parke yenileme, mezarlıklarda temizlik çalışması, jeoradar ile yer altını görüntüleme, yaya geçitleri boyama ve merdiven onarımı gibi şehir ve yaşam konforunu artıracak çalışmalar yapılıyor. Belediye ekipleri, yapılan saha taramalarında ve gelen ihbarlar sonucu belirlenen eksiklikleri aciliyet sırasına göre programlayarak çalışmaları anında başlatıyor. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Amacımız Giresun'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Tüm ekiplerimizle birlikte mahalle ayrımı yapmadan gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz” denildi.
Giresun Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye tarafından, şehrin her köşesinde yürütülen çeşitli çalışmalarla birlikte halkın yaşam kalitesinin arttırılması hedefleniyor.

Bu kapsamda, belediye ekipleri tarafından refüjlerde ve parklarda ot biçme, kaldırım ve yollarda parke yenileme, mezarlıklarda temizlik çalışması, jeoradar ile yer altını görüntüleme, yaya geçitleri boyama ve merdiven onarımı gibi şehir ve yaşam konforunu artıracak çalışmalar yapılıyor.

Belediye ekipleri, yapılan saha taramalarında ve gelen ihbarlar sonucu belirlenen eksiklikleri aciliyet sırasına göre programlayarak çalışmaları anında başlatıyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Amacımız Giresun'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Tüm ekiplerimizle birlikte mahalle ayrımı yapmadan gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.