Giresun'a FIFA standartlarında sentetik çim saha geliyor

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 10.07.2024 - 09:49, Güncelleme: 10.07.2024 - 10:09 4623+ kez okundu.
 

Giresun'a FIFA standartlarında sentetik çim saha geliyor

Giresun'da amatör spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek standartlarda sentetik çim saha inşa edileceği bildirildi.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, yaptığı yazılı açıklamada, gençleri sporla buluşturmak adına yeni spor alanı oluşturduklarını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında sahanın inşası için protokol imzalandığını aktaran Temür, "Orhaniye köyünde, Batlama Hüseyin Avni Alparslan Salonu'nun arkasına 30x50 metre ölçülerinde ve FIFA standartlarına uygun tasarlanacak sentetik çim halı saha ile amatör spor müsabakaları ve halkın spor faaliyetleri için ideal bir ortam sunacak yeni bir spor alanı hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı. Temür, sahanın ihalesinin bir ay içerisinde yapılacağını kaydederek, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a Giresunlular adına teşekkür etti.
Giresun'da amatör spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek standartlarda sentetik çim saha inşa edileceği bildirildi.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, yaptığı yazılı açıklamada, gençleri sporla buluşturmak adına yeni spor alanı oluşturduklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında sahanın inşası için protokol imzalandığını aktaran Temür, "Orhaniye köyünde, Batlama Hüseyin Avni Alparslan Salonu'nun arkasına 30x50 metre ölçülerinde ve FIFA standartlarına uygun tasarlanacak sentetik çim halı saha ile amatör spor müsabakaları ve halkın spor faaliyetleri için ideal bir ortam sunacak yeni bir spor alanı hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Temür, sahanın ihalesinin bir ay içerisinde yapılacağını kaydederek, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a Giresunlular adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.