Giresun'da 90 Yaşındaki Alzheimer Hastası Kayıp oldu!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 25.08.2024 - 20:31, Güncelleme: 25.08.2024 - 20:34 3862 kez okundu.
 

Giresun'da 90 Yaşındaki Alzheimer Hastası Kayıp oldu!

Giresun Merkez Çukur Köy Alt Mahallesi'nde 90 yaşında bir Alzheimer hastasının kaybolduğu ihbarı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletildi.
İhbarı değerlendiren yetkililer, Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı bir ekip, olay yerine sevk edildi. Olay yerine 1 şube müdürü, 3 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı kurtarma aracı yönlendirildi. Ekipler, kayıp vatandaşın bulunması için bölgede kapsamlı bir arama başlattı. Yetkililer olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve kayıp kişinin bir an önce bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti ler.
Giresun Merkez Çukur Köy Alt Mahallesi'nde 90 yaşında bir Alzheimer hastasının kaybolduğu ihbarı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletildi.

İhbarı değerlendiren yetkililer, Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bağlı bir ekip, olay yerine sevk edildi.

Olay yerine 1 şube müdürü, 3 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı kurtarma aracı yönlendirildi. Ekipler, kayıp vatandaşın bulunması için bölgede kapsamlı bir arama başlattı.

Yetkililer olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve kayıp kişinin bir an önce bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti

ler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.