Giresun'da gündem yine sağlık!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 10:32, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:46 1291 kez okundu.
 

Giresun'da gündem yine sağlık!

Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, vatandaşların sorunlarına çare aramaya devam ediyor.
Giresun'da bir çok vatandaşın şikayet konusu olan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil serviste sedye üzerinde tedavi gören hastaların sesini duyurmak isteyen Yıldız, yazısında bahse konu olay ile ilgili İl Sağlık Müdürü Muhammet Bulut, Giresun Milletvekili Ali Temür ve Giresun Valisi Fatih Mehmet Serdengeçti'yi göreve çağırdığını söyledi. Yazının tamamını okumak için tıklayın...
Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, vatandaşların sorunlarına çare aramaya devam ediyor.

Giresun'da bir çok vatandaşın şikayet konusu olan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil serviste sedye üzerinde tedavi gören hastaların sesini duyurmak isteyen Yıldız, yazısında bahse konu olay ile ilgili İl Sağlık Müdürü Muhammet Bulut, Giresun Milletvekili Ali Temür ve Giresun Valisi Fatih Mehmet Serdengeçti'yi göreve çağırdığını söyledi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.