Giresun’da hamsi avcılığında kota uygulaması değerlendirildi!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 13:50, Güncelleme: 12.09.2024 - 14:08 2199 kez okundu.
 

Giresun’da hamsi avcılığında kota uygulaması değerlendirildi!

Giresun’da Tarımsal Üretimin Planlanması Kapsamında ‘Hamsi Avcılığında Kota Uygulaması’ balıkçılar ile su ürünleri arasında değerlendirildi.
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bakanlığımız Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü İstatistik ve Bilgi işlemleri Daire Başkanı Hüseyin Akbaş ve konu uzmanları ilimizi ziyaret etti. İlk olarak İl Müdürümüz Dr. Muhammet Angın ve su ürünleri teknik elemanlarıyla bir araya gelerek; başta tarımsal üretimin planlanması kapsamında ‘hamsi avcılığında kota uygulaması’ ve e-seyir defteri girişleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Ardından Tirebolu, Görele ve Merkez balıkçı barınaklarında su ürünleri kooperatif başkanları ve su ürünleri kontrol görevlileri ile toplantılar yapılarak ‘hamsi avcılığında kota uygulamasının nasıl hayata geçirileceği ve mevcut sisteme entegrasyonu’ konusunda bilgilendirme ve ortak değerlendirmeler yapıldı” denildi.
Giresun’da Tarımsal Üretimin Planlanması Kapsamında ‘Hamsi Avcılığında Kota Uygulaması’ balıkçılar ile su ürünleri arasında değerlendirildi.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bakanlığımız Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü İstatistik ve Bilgi işlemleri Daire Başkanı Hüseyin Akbaş ve konu uzmanları ilimizi ziyaret etti.

İlk olarak İl Müdürümüz Dr. Muhammet Angın ve su ürünleri teknik elemanlarıyla bir araya gelerek; başta tarımsal üretimin planlanması kapsamında ‘ hamsi avcılığında kota uygulaması’ ve e-seyir defteri girişleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Ardından Tirebolu, Görele ve Merkez balıkçı barınaklarında su ürünleri kooperatif başkanları ve su ürünleri kontrol görevlileri ile toplantılar yapılarak ‘ hamsi avcılığında kota uygulamasının nasıl hayata geçirileceği ve mevcut sisteme entegrasyonu’ konusunda bilgilendirme ve ortak değerlendirmeler yapıldı” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.