Giresun'da hastane bölgesindeki üstyapı çalışmaları sürüyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.10.2024 - 10:39, Güncelleme: 01.10.2024 - 10:39 299 kez okundu.
 

Giresun'da hastane bölgesindeki üstyapı çalışmaları sürüyor

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi çevresinde iyileştirme çalışmaları başladı
Giresun Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına yönelik olarak çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, belediye tarafından Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi çevresinde AB Katı Atık projesi çalışmaları kapsamında bozulan bölgelerde yapılan altyapı çalışmalarının ardından şimdi de ayna yerde üstyapı tahribatları gideriliyor. Hastaneler bölgesi olması nedeniyle araç ve yaya yoğunluğunun yaşandığını bölgenin giriş çıkış yollarında da iyileştirme yapılacak. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Altyapı çalışması sonrası oluşan tahribatların ardından bölgede çalışma başlattık. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını hedefliyoruz. Hemşehrilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur” denildi.
Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi çevresinde iyileştirme çalışmaları başladı

Giresun Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına yönelik olarak çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, belediye tarafından Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi çevresinde AB Katı Atık projesi çalışmaları kapsamında bozulan bölgelerde yapılan altyapı çalışmalarının ardından şimdi de ayna yerde üstyapı tahribatları gideriliyor.

Hastaneler bölgesi olması nedeniyle araç ve yaya yoğunluğunun yaşandığını bölgenin giriş çıkış yollarında da iyileştirme yapılacak.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Altyapı çalışması sonrası oluşan tahribatların ardından bölgede çalışma başlattık. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını hedefliyoruz. Hemşehrilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.