Giresun'da ilk kez Doğa Sporları Şenliği yapıldı

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.07.2024 - 15:49, Güncelleme: 17.07.2024 - 15:49 7309+ kez okundu.
 

Giresun'da ilk kez Doğa Sporları Şenliği yapıldı

Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) tarafından Karagöl Dağlarında Doğa Sporları Şenliği gerçekleştirildi.
Dereli ilçesinde 2500 ile 3100 metre yüksekliğe sahip Karagöl bölgesi Giresun ve çevre illerden doğa sporcularına ev sahipliği yaptı.  Doğa tutkunu 80 sporcu etkinliğin ilk gününde Aksu Köyü Eğrikaya Yaylasında kamp kurdu. Etkinliğin ikinci gününde kamp alanından buzul gölü olan Camlı Göle yürüdü. Katılımcılar buradan zirvelere dağ koşusu, yürüyüş ve bisiklet etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliğin son gününde ise doğa tutkunları 3107 metre yükseklikteki Karagöl zirvesine çıktı.  Kentte ilk kez gerçekleştirilen Doğa Sporları Şenliği doğa tutkunlarına keyifli anlar yaşattı. GİDOSK  Başkanı Ahmet Kılıç, en geniş katılımlı etkinliği bu yıl gerçekleştirdiklerini söyledi. Sporun birleştirici gücünün bu etkinlikle bir kez daha görüldüğünü ifade eden Kılıç, "Burada doğa yürüyüşü, tırmanış, teknik faaliyetler, diğer spor branşlarının da yapılabileceği birçok alan var. Ben katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi. Giresun Maraton Kulübü sporcusu Murat Kaya da Karagöl'de bir çok sporun yapılabileceğini belirterek, "Burada yürüyüş sporları, koşu, bisiklet bunların hepsi yapılabilir." diye konuştu. KoşuyORDU Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan ise bölgeye ilk kez geldiğini belirterek, Karagöl Dağları'nın yüksek rakımından dolayı patika koşucuları açısından bulunmaz bir nimet olduğunun altını çizdi.  
Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) tarafından Karagöl Dağlarında Doğa Sporları Şenliği gerçekleştirildi.

Dereli ilçesinde 2500 ile 3100 metre yüksekliğe sahip Karagöl bölgesi Giresun ve çevre illerden doğa sporcularına ev sahipliği yaptı. 

Doğa tutkunu 80 sporcu etkinliğin ilk gününde Aksu Köyü Eğrikaya Yaylasında kamp kurdu. Etkinliğin ikinci gününde kamp alanından buzul gölü olan Camlı Göle yürüdü.

Katılımcılar buradan zirvelere dağ koşusu, yürüyüş ve bisiklet etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliğin son gününde ise doğa tutkunları 3107 metre yükseklikteki Karagöl zirvesine çıktı. 

Kentte ilk kez gerçekleştirilen Doğa Sporları Şenliği doğa tutkunlarına keyifli anlar yaşattı.

GİDOSK  Başkanı Ahmet Kılıç, en geniş katılımlı etkinliği bu yıl gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sporun birleştirici gücünün bu etkinlikle bir kez daha görüldüğünü ifade eden Kılıç, "Burada doğa yürüyüşü, tırmanış, teknik faaliyetler, diğer spor branşlarının da yapılabileceği birçok alan var. Ben katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Giresun Maraton Kulübü sporcusu Murat Kaya da Karagöl'de bir çok sporun yapılabileceğini belirterek, "Burada yürüyüş sporları, koşu, bisiklet bunların hepsi yapılabilir." diye konuştu.

KoşuyORDU Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan ise bölgeye ilk kez geldiğini belirterek, Karagöl Dağları'nın yüksek rakımından dolayı patika koşucuları açısından bulunmaz bir nimet olduğunun altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.