Giresun’da ilk Laparoskopik Rektum ameliyatı yapıldı

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 15:46, Güncelleme: 23.09.2024 - 15:55 1927 kez okundu.
 

Giresun’da ilk Laparoskopik Rektum ameliyatı yapıldı

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ilk kez “Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon” ameliyatı gerçekleşti
Yapılan açıklamada: "Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Noyan Kafaoğlu tarafından başarılı bir şekilde ilk kez uygulanan ‘Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon’ yöntem ile ‘Rektum CA (Kanser)’ ameliyatı gerçekleştirildi. Dış merkezde Kemoterapi ve Radyoterapi tedavileri almış olan hasta daha sonra hastanenin Genel Cerrahi Kliniğine başvuran, muayene ve değerlendirme süreci sonrasında ameliyatı planlandı ve hastanın hastaneye yatışı gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Noyan Kafaoğlu ve tecrübeli ameliyathane ekibi tarafından hastanede ilk kez uygulanan ‘Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon’ yöntemiyle başarılı bir şekilde hastanın ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Başarılı ameliyat sonrası bir süre yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi gerçekleştirilen hasta yoğun bakım tedavi süreci sonrası genel cerrahi servisinde tedavisine devam edilmek üzere servise nakli gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Servisinde tedavisi devam eden hastaya ve ailesine Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ve yönetim ekibi tarafından ziyaret gerçekleştirilmiş olup geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.  
Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ilk kez “Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon” ameliyatı gerçekleşti

Yapılan açıklamada: " Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Noyan Kafaoğlu tarafından başarılı bir şekilde ilk kez uygulanan ‘Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon’ yöntem ile ‘Rektum CA (Kanser)’ ameliyatı gerçekleştirildi. Dış merkezde Kemoterapi ve Radyoterapi tedavileri almış olan hasta daha sonra hastanenin Genel Cerrahi Kliniğine başvuran, muayene ve değerlendirme süreci sonrasında ameliyatı planlandı ve hastanın hastaneye yatışı gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Noyan Kafaoğlu ve tecrübeli ameliyathane ekibi tarafından hastanede ilk kez uygulanan ‘Laparoskopik Low Anterior Rezeksiyon’ yöntemiyle başarılı bir şekilde hastanın ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Başarılı ameliyat sonrası bir süre yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi gerçekleştirilen hasta yoğun bakım tedavi süreci sonrası genel cerrahi servisinde tedavisine devam edilmek üzere servise nakli gerçekleştirildi. Genel Cerrahi Servisinde tedavisi devam eden hastaya ve ailesine Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ve yönetim ekibi tarafından ziyaret gerçekleştirilmiş olup geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.