Giresun’da iş kazası! Genç işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 02.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 02.10.2024 - 11:13 1315 kez okundu.
 

Giresun’da iş kazası! Genç işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı

Giresun'un Merkez Aksu Mahallesi Pazar Caddesi'nde bir inşaatta çalışan Mohammad Zaher (19), geçirdiği iş kazası sonucu ağır yaralandı.
Afgan uyruklu genç işçi, sabah saat 10:06’da inşaattan düşerek büyük bir travma yaşadı. Olayın hemen ardından 112 Acil Sağlık ekipleri hızla müdahale etti. Yapılan ilk incelemelerde Zaher'in genel sağlık durumunun kritik olduğu belirtilirken, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Zaher'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Emniyet ve sağlık birimleri kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlattı. Bu üzücü iş kazası, inşaat sektöründe güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gündeme getirdi.  
Giresun'un Merkez Aksu Mahallesi Pazar Caddesi'nde bir inşaatta çalışan Mohammad Zaher (19), geçirdiği iş kazası sonucu ağır yaralandı.

Afgan uyruklu genç işçi, sabah saat 10:06’da inşaattan düşerek büyük bir travma yaşadı. Olayın hemen ardından 112 Acil Sağlık ekipleri hızla müdahale etti. Yapılan ilk incelemelerde Zaher'in genel sağlık durumunun kritik olduğu belirtilirken, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Zaher'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Emniyet ve sağlık birimleri kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Bu üzücü iş kazası, inşaat sektöründe güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gündeme getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.