Giresun'da kayıp şahıs aranıyor! Arama çalışmaları başlatıldı!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 06.09.2024 - 14:29, Güncelleme: 06.09.2024 - 14:53 4499 kez okundu.
 

Giresun'da kayıp şahıs aranıyor! Arama çalışmaları başlatıldı!

Bulancak'ın Aydındere Beldesi Eğribel Yaylası'nda kaybolan Süleyman Yılmaz için geniş çaplı arama başlatıldı.
Giresun'un Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi Eğribel Yaylası'nda yaşayan ve % 80 zihinsel engelli olduğu belirtilen Süleyman Yılmaz'dan 5 Eylül 2024 tarihinde saat 18.30 sıralarından itibaren haber alınamıyor. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Bulancak İlçe Jandarma ekipleri, Bulancak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ekipleri ve AFAD ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Kaybolan Süleyman Yılmaz, 46 yaşında ve Bulancak nüfusuna kayıtlı. Yılmaz'ın, zihinsel engelli olması nedeniyle durumunun daha da ciddi olduğu belirtiliyor. Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Hem karada hem de havadan yapılan aramalarda, vatandaşlardan da destek isteniyor. Görgü tanıklarının veya Süleyman Yılmaz hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların, en yakın jandarma karakoluna veya 112 acil çağrı merkezine bildirmesi önemle rica ediliyor.
Bulancak'ın Aydındere Beldesi Eğribel Yaylası'nda kaybolan Süleyman Yılmaz için geniş çaplı arama başlatıldı.

Giresun'un Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi Eğribel Yaylası'nda yaşayan ve % 80 zihinsel engelli olduğu belirtilen Süleyman Yılmaz'dan 5 Eylül 2024 tarihinde saat 18.30 sıralarından itibaren haber alınamıyor. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Bulancak İlçe Jandarma ekipleri, Bulancak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ekipleri ve AFAD ekipleri derhal bölgeye sevk edildi.

Kaybolan Süleyman Yılmaz, 46 yaşında ve Bulancak nüfusuna kayıtlı. Yılmaz'ın, zihinsel engelli olması nedeniyle durumunun daha da ciddi olduğu belirtiliyor.

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Hem karada hem de havadan yapılan aramalarda, vatandaşlardan da destek isteniyor.

Görgü tanıklarının veya Süleyman Yılmaz hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların, en yakın jandarma karakoluna veya 112 acil çağrı merkezine bildirmesi önemle rica ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.