Giresun’da kötü gece! Evinde Menemen’e yıkıldı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 13.10.2024 - 21:38, Güncelleme: 13.10.2024 - 21:50 7066 kez okundu.
 

Giresun’da kötü gece! Evinde Menemen’e yıkıldı

TFF 2. Lig'in 7. hafta mücadelesinde Giresunspor, sahasında Menemen Belediyespor'u ağırladı. Konuk ekip Menemen Belediyespor…
İlk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Menemen Belediyespor, karşılaşmanın başlama düdüğüyle oyuna hızlı başladı ve henüz 3. dakikada Eyüp Poyraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu erken gol, Giresunspor'un oyun planını bozarken, konuk ekip baskısını sürdürdü. Dakikalar 23'ünde gösterdiğinde İsmail Kulet, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.  İlk yarının bu skorla sonuçlanmasının ardından Giresunspor ikinci yarıda gol arayışına girse de, Menemen Belediyespor kalesini geçemedi ve karşılaşma konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Giresunspor, TFF 2. Lig'in 8. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.
TFF 2. Lig'in 7. hafta mücadelesinde Giresunspor, sahasında Menemen Belediyespor'u ağırladı. Konuk ekip Menemen Belediyespor…

İlk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Menemen Belediyespor, karşılaşmanın başlama düdüğüyle oyuna hızlı başladı ve henüz 3. dakikada Eyüp Poyraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu erken gol, Giresunspor'un oyun planını bozarken, konuk ekip baskısını sürdürdü. Dakikalar 23'ünde gösterdiğinde İsmail Kulet, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 

İlk yarının bu skorla sonuçlanmasının ardından Giresunspor ikinci yarıda gol arayışına girse de, Menemen Belediyespor kalesini geçemedi ve karşılaşma konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Giresunspor, TFF 2. Lig'in 8. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.