Giresun'da lise öğrencileri vatandaşları kitap okumaya teşvik etti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2024 - 16:55, Güncelleme: 30.05.2024 - 17:06 2954+ kez okundu.
 

Giresun'da lise öğrencileri vatandaşları kitap okumaya teşvik etti

Giresun'da lise öğrencileri kitaplara ilgiyi artırmak için, merak uyandıran alıntıların yer aldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı.
Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanecilik kulübünce sosyal sorumluluk programı kapsamında, okuma bilinci kazandırmak ve okumaya teşvik etmek amacıyla Atatürk Meydanı'nda etkinlik gerçekleştirildi. Öğrenciler, Türk ve dünya klasiği 16 kitaptan seçtikleri merak uyandıran söz ve cümlelerden oluşan alıntılar ile hazırladıkları broşürleri meydan ile Gazi Caddesi'nde vatandaşlara dağıtarak içerikle ilgili bilgiler verdi. Ayrıca broşürlerdeki kitaplar, stantta vatandaşların incelemesi için sergilendi.
Giresun'da lise öğrencileri kitaplara ilgiyi artırmak için, merak uyandıran alıntıların yer aldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanecilik kulübünce sosyal sorumluluk programı kapsamında, okuma bilinci kazandırmak ve okumaya teşvik etmek amacıyla Atatürk Meydanı'nda etkinlik gerçekleştirildi.

Öğrenciler, Türk ve dünya klasiği 16 kitaptan seçtikleri merak uyandıran söz ve cümlelerden oluşan alıntılar ile hazırladıkları broşürleri meydan ile Gazi Caddesi'nde vatandaşlara dağıtarak içerikle ilgili bilgiler verdi.

Ayrıca broşürlerdeki kitaplar, stantta vatandaşların incelemesi için sergilendi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.