Giresun’da mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 11.06.2024 - 13:23, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:30 1797+ kez okundu.
 

Giresun’da mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Giresun Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk sahasında bulunan mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.
Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından, yakınlarını kaybedenlerin daha huzurlu bir ortamda mezar ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ekipler, Yeni Mezarlık ve Samanlıkkıranı Mezarlığı’nın yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Çaykara, Aydınlar, Yalı, Erikliman, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Cumhuriyet, Küçükköy, Kayadibi ve Kavaklar Mahalle mezarlıklarında çalışma yapıyor. Mezarlıklarda, temizlik ve bakım faaliyetlerine ağırlık verilip, daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşması sağlanırken, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha nezih bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, mezarlıkların bayram öncesinde titizlikle hazırlandığını dile getirerek, yapılan çalışmalarla ziyarete gelen kişilere hem daha düzenli ve temiz bir ortam sunulmasının hem de onlara duygusal destek sağlanmasının amaçlandığını bildirdi.
Giresun Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk sahasında bulunan mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından, yakınlarını kaybedenlerin daha huzurlu bir ortamda mezar ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Ekipler, Yeni Mezarlık ve Samanlıkkıranı Mezarlığı’nın yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Çaykara, Aydınlar, Yalı, Erikliman, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Cumhuriyet, Küçükköy, Kayadibi ve Kavaklar Mahalle mezarlıklarında çalışma yapıyor.

Mezarlıklarda, temizlik ve bakım faaliyetlerine ağırlık verilip, daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşması sağlanırken, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha nezih bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, mezarlıkların bayram öncesinde titizlikle hazırlandığını dile getirerek, yapılan çalışmalarla ziyarete gelen kişilere hem daha düzenli ve temiz bir ortam sunulmasının hem de onlara duygusal destek sağlanmasının amaçlandığını bildirdi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.