Giresun'da Muhtarlar Meclisinin ilk toplantısı gerçekleştirildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2024 - 19:13, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:57 2516+ kez okundu.
 

Giresun'da Muhtarlar Meclisinin ilk toplantısı gerçekleştirildi

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi tarafından kurulan Muhtarlar Meclisinin ilk toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Kalesi'ndeki Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.Muhtarlar Meclisini kurmanın gururunu yaşadıklarını belirten Köse, "Hepiniz mahallesine, insanına hizmet aşkıyla dolu olan arkadaşlarımızsınız. Sizlerle berber olmak, bugünü paylaşmak çok önemli. Sizlerden gelen mahallenizin sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Artık aylık toplantılarımızla sizlerle daha samimi ve sıcak ortamda buluşacağız, gerçekleşmesi gereken taleplerin birlikte takipçisi olacağız." dedi.Toplantı, muhtarların mahallelerindeki sorunları Köse'ye iletmesinin ardından tamamlandı.

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi tarafından kurulan Muhtarlar Meclisinin ilk toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Kalesi'ndeki Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Muhtarlar Meclisini kurmanın gururunu yaşadıklarını belirten Köse, "Hepiniz mahallesine, insanına hizmet aşkıyla dolu olan arkadaşlarımızsınız. Sizlerle berber olmak, bugünü paylaşmak çok önemli. Sizlerden gelen mahallenizin sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Artık aylık toplantılarımızla sizlerle daha samimi ve sıcak ortamda buluşacağız, gerçekleşmesi gereken taleplerin birlikte takipçisi olacağız." dedi.

Toplantı, muhtarların mahallelerindeki sorunları Köse'ye iletmesinin ardından tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.