Giresun'da Sürekli Kılık ve Adres Değiştiren Firari Yakalandı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 05.09.2024 - 12:04, Güncelleme: 05.09.2024 - 16:24 4899 kez okundu.
 

Giresun'da Sürekli Kılık ve Adres Değiştiren Firari Yakalandı

Giresun'da, "silahla yağma" suçundan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmış ve bu sebeple sürekli kılık, kıyafet ve adres değişikliği yapan...
Cezaevi firarisi O.B.Ş, jandarma operasyonuyla yakalandı. Giresun İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi ve Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 3 ay önce açık cezaevinden kaçan O.B.Ş'nin izini sürmek için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Ekipler, firarinin sık sık kılık ve adres değiştirerek yakalanmamak için büyük çaba sarf ettiğini belirledi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, O.B.Ş'nin Espiye ilçesi kırsalında bir evde saklandığı tespit edildi. Düzenlenen başarılı operasyonla yakalanan O.B.Ş, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve cezaevine geri gönderildi. O.B.Ş'nin, sürekli kılık ve adres değiştirerek yetkililerden kaçma çabası, dikkat çekici bir mücadeleye neden oldu. Bu olay, cezaevi firarilerinin yakalanmasında jandarma ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.  
Giresun'da, "silahla yağma" suçundan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmış ve bu sebeple sürekli kılık, kıyafet ve adres değişikliği yapan...

Cezaevi firarisi O.B.Ş, jandarma operasyonuyla yakalandı. Giresun İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi ve Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 3 ay önce açık cezaevinden kaçan O.B.Ş'nin izini sürmek için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Ekipler, firarinin sık sık kılık ve adres değiştirerek yakalanmamak için büyük çaba sarf ettiğini belirledi.

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, O.B.Ş'nin Espiye ilçesi kırsalında bir evde saklandığı tespit edildi. Düzenlenen başarılı operasyonla yakalanan O.B.Ş, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve cezaevine geri gönderildi.

O.B.Ş'nin, sürekli kılık ve adres değiştirerek yetkililerden kaçma çabası, dikkat çekici bir mücadeleye neden oldu. Bu olay, cezaevi firarilerinin yakalanmasında jandarma ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.