Giresun'da Vali sokağa indi!

ASAYİŞ 07.11.2023 - 23:07, Güncelleme: 08.11.2023 - 00:03 8320+ kez okundu.
 

Giresun'da Vali sokağa indi!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, bu akşam Giresun genelinde gerçekleşen huzur uygulamasına katıldı.
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin bir çok noktasında gerçekleşen yol kontrol uygulama noktalarında sürücüler ve yolculara trafik kurallarını hatırlatan Vali Sedengeçti, şehir merkezinde ki huzur uygulamasına refakat etti. Vali Serdengeçti, yaptığı paylaşımda, "İlimizde bulunan yol kontrol uygulama noktalarında değerli hemşerilerimize trafik kurallarının önemini hatırlatarak dikkatli ve hayırlı yolculuklar diledik. Lütfen seyahatlerimiz esnasında emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerini aşmayalım. Kamu düzeninin temini ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bu akşam ilimizde gerçekleştirilen huzur uygulamasında değerli hemşehrilerimize yapılan faaliyetlerin öneminden bahsederek esenlik diledik" dedi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, bu akşam Giresun genelinde gerçekleşen huzur uygulamasına katıldı.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin bir çok noktasında gerçekleşen yol kontrol uygulama noktalarında sürücüler ve yolculara trafik kurallarını hatırlatan Vali Sedengeçti, şehir merkezinde ki huzur uygulamasına refakat etti.

Vali Serdengeçti, yaptığı paylaşımda, "İlimizde bulunan yol kontrol uygulama noktalarında değerli hemşerilerimize trafik kurallarının önemini hatırlatarak dikkatli ve hayırlı yolculuklar diledik. Lütfen seyahatlerimiz esnasında emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerini aşmayalım. Kamu düzeninin temini ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bu akşam ilimizde gerçekleştirilen huzur uygulamasında değerli hemşehrilerimize yapılan faaliyetlerin öneminden bahsederek esenlik diledik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.