Giresun'da Yeşilay Açık Hava Sineması Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 26.10.2024 - 14:47, Güncelleme: 26.10.2024 - 14:47 1818 kez okundu.
 

Giresun'da Yeşilay Açık Hava Sineması Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Giresun Belediyesi Amfi Tiyatro alanında Yeşilay Giresun Şubesi tarafından organize edilen 1.Giresun Yeşilay Açık Hava Sineması etkinliği büyük beğeni topladı.
Gençlik Komisyonu’nun bağımlılıkla mücadeleye ve sağlıklı yaşam farkındalığına katkı sağlamak amacıyla titizlikle planladığı bu etkinlik, gençler arasında yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinliğin başarıyla tamamlanmasının ardından, bu tür projelerin devam ettirilmesi yönünde pek çok olumlu geri bildirim alındı. Gençlik Komisyonu Başkanı Metehan Çetin: “Gençlerin Taleplerini Dikkate Alıyoruz” Etkinlikte konuşma yapan Yeşilay Giresun Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Psikolojik Danışman Metehan Çetin, “Gençlere yönelik birçok etkinlik düzenliyoruz, her biri yoğun ilgi görüyor. Gençlerimizin taleplerini dikkate alarak gece gündüz çalışıyor, bağımlılıkla mücadeleyi tabana yaymak için var gücümüzle çabalıyoruz,” dedi. Çetin, gençlerin sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirmesine olanak tanıyan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Yeşilay olarak bağımlılıkla mücadelede kararlılıklarını ifade etti. Ayrıca film gösterimin öncesinde Yeşilay’ın tarihsel gelişimden, çalışmalarından ve Bağımlılıklarla mücadelede önemli rol oynayan (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) YEDAM’dan bahsetti. Şube Başkanı Dr. Cengiz Cindemir’den Dayanışma Mesajı Etkinliğin sonunda konuşan Yeşilay Giresun Şubesi Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, organizasyonun gördüğü ilgi ve gönüllü katılımındaki artıştan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dr. Cindemir, “Gençlerimizin bağımlılıklarla mücadelede bilinçlenmesi ve sosyal dayanışmanın güçlenmesi için bu tür etkinlikleri artırarak çeşitlendireceğiz. Amacımız, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak ve Yeşilay’ın bu alandaki öncülüğünü daha geniş kitlelere duyurmak,” diyerek gelecek dönemde bu tür faaliyetlerin daha da yoğunlaşacağının sinyalini verdi. Yeşilay Giresun Şubesi olarak gençlerin sosyal, kültürel ve farkındalık artırıcı etkinliklere olan ilgisini teşvik etmeye ve bu kapsamda yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Yeşilay Giresun Şubesi, önümüzdeki dönemde farklı içerik ve etkinliklerle Bağımlılıklarla Mücadeleyi sürdüreceklerini belirttiler.  
Giresun Belediyesi Amfi Tiyatro alanında Yeşilay Giresun Şubesi tarafından organize edilen 1.Giresun Yeşilay Açık Hava Sineması etkinliği büyük beğeni topladı.

Gençlik Komisyonu’nun bağımlılıkla mücadeleye ve sağlıklı yaşam farkındalığına katkı sağlamak amacıyla titizlikle planladığı bu etkinlik, gençler arasında yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinliğin başarıyla tamamlanmasının ardından, bu tür projelerin devam ettirilmesi yönünde pek çok olumlu geri bildirim alındı.

Gençlik Komisyonu Başkanı Metehan Çetin: “Gençlerin Taleplerini Dikkate Alıyoruz”

Etkinlikte konuşma yapan Yeşilay Giresun Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Psikolojik Danışman Metehan Çetin, “Gençlere yönelik birçok etkinlik düzenliyoruz, her biri yoğun ilgi görüyor. Gençlerimizin taleplerini dikkate alarak gece gündüz çalışıyor, bağımlılıkla mücadeleyi tabana yaymak için var gücümüzle çabalıyoruz,” dedi. Çetin, gençlerin sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirmesine olanak tanıyan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Yeşilay olarak bağımlılıkla mücadelede kararlılıklarını ifade etti. Ayrıca film gösterimin öncesinde Yeşilay’ın tarihsel gelişimden, çalışmalarından ve Bağımlılıklarla mücadelede önemli rol oynayan ( Yeşilay Danışmanlık Merkezi) YEDAM’dan bahsetti.

Şube Başkanı Dr. Cengiz Cindemir’den Dayanışma Mesajı

Etkinliğin sonunda konuşan Yeşilay Giresun Şubesi Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, organizasyonun gördüğü ilgi ve gönüllü katılımındaki artıştan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dr. Cindemir, “Gençlerimizin bağımlılıklarla mücadelede bilinçlenmesi ve sosyal dayanışmanın güçlenmesi için bu tür etkinlikleri artırarak çeşitlendireceğiz. Amacımız, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak ve Yeşilay’ın bu alandaki öncülüğünü daha geniş kitlelere duyurmak,” diyerek gelecek dönemde bu tür faaliyetlerin daha da yoğunlaşacağının sinyalini verdi.

Yeşilay Giresun Şubesi olarak gençlerin sosyal, kültürel ve farkındalık artırıcı etkinliklere olan ilgisini teşvik etmeye ve bu kapsamda yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Yeşilay Giresun Şubesi, önümüzdeki dönemde farklı içerik ve etkinliklerle Bağımlılıklarla Mücadeleyi sürdüreceklerini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.