Giresun'da yıldız fotoğrafçılığı etkinliği yapılacak

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 17.07.2024 - 13:52, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:52 6725+ kez okundu.
 

Giresun'da yıldız fotoğrafçılığı etkinliği yapılacak

Giresun Belediyesi öncülüğünde; İl Özel İdaresi, GİDOSK, GİFOD, GEZFOD, Kümbet Dağ Evi iş birliği ve Giresunport Liman İşletmesi’nin katkılarıyla...
Düzenlenecek olan Yıldızlar Altında 5. Giresun Yıldız Fotoğrafçılığı Günleri için geri sayım başladı. Fotoğraf tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen etkinlikte uzman eğitmenler tarafından detaylı bilgiler katılımcılar ile paylaşılacak. Teorik eğitimlerin ardından katılımcıların kamp alanında pratikte yıldız fotoğrafçılığını çalışmaları ve unutulmaz anlar yaşamaları hedefleniyor. Doğa fotoğrafçılığını seven herkesin bu şekilde bir fotoğraf çekmeyi hayal ettiği belirtilerek bazı teknik bilgiler ile yıldız fotoğrafı çekiminde başarı sağlayabileceğine dikkat çekildi.  10-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kümbet Dağ Evi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe son başvuru tarihinin 1 Ağustos 2024 olduğu ve katılımcıların 04542102971 no’lu telefondan daha detaylı bilgi alabileceği açıklandı.
Giresun Belediyesi öncülüğünde; İl Özel İdaresi, GİDOSK, GİFOD, GEZFOD, Kümbet Dağ Evi iş birliği ve Giresunport Liman İşletmesi’nin katkılarıyla...
Düzenlenecek olan Yıldızlar Altında 5. Giresun Yıldız Fotoğrafçılığı Günleri için geri sayım başladı.
Fotoğraf tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen etkinlikte uzman eğitmenler tarafından detaylı bilgiler katılımcılar ile paylaşılacak. Teorik eğitimlerin ardından katılımcıların kamp alanında pratikte yıldız fotoğrafçılığını çalışmaları ve unutulmaz anlar yaşamaları hedefleniyor.
Doğa fotoğrafçılığını seven herkesin bu şekilde bir fotoğraf çekmeyi hayal ettiği belirtilerek bazı teknik bilgiler ile yıldız fotoğrafı çekiminde başarı sağlayabileceğine dikkat çekildi. 
10-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kümbet Dağ Evi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe son başvuru tarihinin 1 Ağustos 2024 olduğu ve katılımcıların 04542102971 no’lu telefondan daha detaylı bilgi alabileceği açıklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.