Giresunlu ünlü sunucu Raif Akyüz, memleketinde!

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 14:40, Güncelleme: 12.09.2024 - 14:54 3024 kez okundu.
 

Giresunlu ünlü sunucu Raif Akyüz, memleketinde!

Number One TV’de program yapımcılığı ve sunuculuğu görevlerinde bulunan, İstanbul Şehir Tiyatrosunda Efekt Yönetmeni olarak görev yapan sanatçı…
Hemşehrimiz Raif Akyüz Giresun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yıldız Haber Gazetesini ziyaret eden Sanatçı Raif Akyüz, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız ile bir araya geldi. Gazetemizi ziyaretinin ardından Bulancak belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı da ziyaret eden Akyüz, Başkan Sıbıç’a görevinde başarılar diledi. Türkiye’nin önde gelen müzik kanallarından Number One TV’de ‘Raif Akyüz ile Sanat Dünyası’ programını sunan Akyüz, aynı zamanda Nişantası Üniversitesinde de seyircili olarak ‘Freeline By Raif Akyüz’ programını sunuyor. Aslen Giresun’un Piraziz ilçesinden olan oyuncu Raif Akyüz, yeni projelere de imza atmak istediğini kaydederek gazetemiz aracılığıyla hemşehrilerine selamlarını iletti.
Number One TV’de program yapımcılığı ve sunuculuğu görevlerinde bulunan, İstanbul Şehir Tiyatrosunda Efekt Yönetmeni olarak görev yapan sanatçı…

Hemşehrimiz Raif Akyüz Giresun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yıldız Haber Gazetesini ziyaret eden Sanatçı Raif Akyüz, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız ile bir araya geldi. Gazetemizi ziyaretinin ardından Bulancak belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı da ziyaret eden Akyüz, Başkan Sıbıç’a görevinde başarılar diledi.


Türkiye’nin önde gelen müzik kanallarından Number One TV’de ‘ Raif Akyüz ile Sanat Dünyası’ programını sunan Akyüz, aynı zamanda Nişantası Üniversitesinde de seyircili olarak ‘Freeline By Raif Akyüz’ programını sunuyor.


Aslen Giresun’un Piraziz ilçesinden olan oyuncu Raif Akyüz, yeni projelere de imza atmak istediğini kaydederek gazetemiz aracılığıyla hemşehrilerine selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.