Giresunspor Başkan’ı Emin Ertuğral görevine devam edebilecek mi?

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 09.07.2024 - 22:43, Güncelleme: 09.07.2024 - 22:54 7526 kez okundu.
 

Giresunspor Başkan’ı Emin Ertuğral görevine devam edebilecek mi?

18 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltuğral, Giresunspor’un yeni başkanı olmuştu.
Ancak, Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı ile Başkan Emin Eltuğral’ın, 7405 sayılı Kanunun 5. Maddesinin 4. ve 6. fıkraları uyarınca yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alamayacağı bildirildi. Son dakika olarak Giresunspor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada yeni başkan Ertuğral'ın görevine devam edebileceği belirtildi. Açıklamada,"Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Ağır Ceza İlamat Masası tarafından dosyanın sehven kapatılması sebebiyle bu bilginin iletildiği belirtilirken, hata 09.07.2024 tarihinde düzeltilmiş ve Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bilgi verilmiştir. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sonrası göreve gelen başkan ve yönetim kurulu, görevlerinin başında olmaya devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur." Denildi.
18 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltuğral, Giresunspor’un yeni başkanı olmuştu.

Ancak, Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı ile Başkan Emin Eltuğral’ın, 7405 sayılı Kanunun 5. Maddesinin 4. ve 6. fıkraları uyarınca yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alamayacağı bildirildi.

Son dakika olarak Giresunspor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada yeni başkan Ertuğral'ın görevine devam edebileceği belirtildi.

Açıklamada,"Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Ağır Ceza İlamat Masası tarafından dosyanın sehven kapatılması sebebiyle bu bilginin iletildiği belirtilirken, hata 09.07.2024 tarihinde düzeltilmiş ve Giresun Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bilgi verilmiştir. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sonrası göreve gelen başkan ve yönetim kurulu, görevlerinin başında olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna duyurulur." Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.