Giresunspor dibe gidiyor! Üst üste altıncı mağlubiyetini aldı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 26.10.2024 - 17:21, Güncelleme: 26.10.2024 - 17:42 2787 kez okundu.
 

Giresunspor dibe gidiyor! Üst üste altıncı mağlubiyetini aldı

TFF 2. Lig 2. Grup 9. Hafta maçında Giresunspor sahasında 68 Aksarayspor’u ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Yeşil beyazlılar 44. Dakikada Şahin Dik’in attığı gol ile devre arasına 1-0 önde girdi. Konuk ekip 68 Aksarayspor ikinci yarıya baskılı başlarken, 57. Dakikada İbrahim Yılmaz ile skora denge getirdi. Karşılaşma berabere bitti derken 90+4’te Yasin Abdioğlu attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu. Giresunspor aldığı bu mağlubiyetle 5 puanda kalırken, 68 Aksarayspor puanını 22 yaparak zirve takibini sürdürdü. Yeşil beyazlılar 10. Hafta maçında deplasmanda İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşacak.
TFF 2. Lig 2. Grup 9. Hafta maçında Giresunspor sahasında 68 Aksarayspor’u ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeşil beyazlılar 44. Dakikada Şahin Dik’in attığı gol ile devre arasına 1-0 önde girdi. Konuk ekip 68 Aksarayspor ikinci yarıya baskılı başlarken, 57. Dakikada İbrahim Yılmaz ile skora denge getirdi. Karşılaşma berabere bitti derken 90+4’te Yasin Abdioğlu attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Giresunspor aldığı bu mağlubiyetle 5 puanda kalırken, 68 Aksarayspor puanını 22 yaparak zirve takibini sürdürdü. Yeşil beyazlılar 10. Hafta maçında deplasmanda İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.