Giresunspor'da Tolga Seyhan ile Yollar Ayrıldı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 16.10.2024 - 16:07, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:07 3349 kez okundu.
 

Giresunspor'da Tolga Seyhan ile Yollar Ayrıldı

Giresunspor, resmi bir açıklama yaparak Sportif Direktör Tolga Seyhan ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığını duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, Seyhan’ın Giresunspor için gösterdiği çaba ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi. Ayrılık kararı, Giresunspor'un sportif yönetim kadrosunda yeni bir döneme işaret ederken, kulüp içinde önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor. Tolga Seyhan, Giresunspor’daki görev süresi boyunca takımın gelişimi ve başarısı için önemli katkılarda bulunmuştu.  
Giresunspor, resmi bir açıklama yaparak Sportif Direktör Tolga Seyhan ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Seyhan’ın Giresunspor için gösterdiği çaba ve verdiği emeklerden dolayı teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi.

Ayrılık kararı, Giresunspor'un sportif yönetim kadrosunda yeni bir döneme işaret ederken, kulüp içinde önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor. Tolga Seyhan, Giresunspor’daki görev süresi boyunca takımın gelişimi ve başarısı için önemli katkılarda bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.