Giresunspor’un o futbolcusuna, Süperlig’den talip var!

SPOR 09.11.2023 - 23:18, Güncelleme: 09.11.2023 - 23:21 8096+ kez okundu.
 

Giresunspor’un o futbolcusuna, Süperlig’den talip var!

Çotanakların genç oyuncusuna, süperlig’den talip çıktığı iddiası, ortalığı karışıtırdı.
Giresunspor altyapısında yetişip A kadroya yükselen Erkan Anapa, bu sezon performansıyla bir yandan herkesi kendisine hayran bırakırken, bir yandan da sezon arasında bir çok takımın transfer listesine girdiği iddiası,gündem oldu. Konuyla ilgili başarılı file bekçisinin menajerinden bir açıklama gelmezken, genç kalecinin ortaya atılan iddia ile ilgili her hangi bir açıklamada bulunmaması ise dikkat çekti. Erkan Anapa, Onurcan Piri'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte, Giresunspor’da birinci kaleci durumuna gelmişti.
Çotanakların genç oyuncusuna, süperlig’den talip çıktığı iddiası, ortalığı karışıtırdı.

Giresunspor altyapısında yetişip A kadroya yükselen Erkan Anapa, bu sezon performansıyla bir yandan herkesi kendisine hayran bırakırken, bir yandan da sezon arasında bir çok takımın transfer listesine girdiği iddiası,gündem oldu.

Konuyla ilgili başarılı file bekçisinin menajerinden bir açıklama gelmezken, genç kalecinin ortaya atılan iddia ile ilgili her hangi bir açıklamada bulunmaması ise dikkat çekti.

Erkan Anapa, Onurcan Piri'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte, Giresunspor’da birinci kaleci durumuna gelmişti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.