Giresun'un ilk kadın vekili ne yapıyor! Dur durak bilmiyor...

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.07.2024 - 19:25, Güncelleme: 23.07.2024 - 19:25 10983+ kez okundu.
 

Giresun'un ilk kadın vekili ne yapıyor! Dur durak bilmiyor...

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun’u adım adım gezerek vatandaşlarla hemhal oluyor, sorunlarını dinliyor.
Giresun'un Meclis'teki sesi olan Milletvekili Gezmiş, Meclis Genel Kurulunun çalışmadığı günlerde saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. TBMM Divan Katip Üyesi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ilçeleri ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye hız kesmeden devam ediyor. Parti örgütüyle birlikte birçok ilçede köy köy ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Gezmiş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaşanan aksaklıkları yerinde tespit ediyor ve bunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunuyor. AFETTEN ZARAR GÖREN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ CHP’li Gezmiş, hafta sonu yaşanan afetten etkilenen Tirebolu ve Espiye ilçe köylerini ziyaret ederek, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Afetin vurduğu köylerdeki vatandaşlarla görüşen Milletvekili Gezmiş ve beraberindeki heyet, yaşanan mağduriyetin çözüme kavuşturulması için ilgili kurum yetkilileri ile görüştüğünü kaydetti. ŞENLİK VE FESTİVALLERDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU Geleneksel şenlik ve festivale evsahipliği yapan Giresun'da bu hafta sonu gerçekleşen Yağlıdere Bulara Yayla Şenliği, Espiye Karaovacık Yayla Şenliği, 14. Görele Horon ve Kemençe Festivali, Görele Ortaköylüler Pikniği ve Dereli Sağrak Göl Festivali'ne katılan Milletvekili Gezmiş hemşehrileriyle buluşarak, coşkularına ortak oldu. BULANCAK'TA SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI Partisinin Bulancak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya gelen Gezmiş, ardından Bulancak Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet törenine katıldı. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için koşullar doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini dile getiren CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, şunları söyledi: "Memleketimizi adım adım gezmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İyi günde de kötü günde de yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, ilimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sorunları tek tek not alarak mümkün olduğunca ilgili kurumlara da bu sorunları iletiyoruz.” EŞSİZ GÜZELLİKLERİMİZİ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ Milletvekili Gezmiş, festival ve şenliklerin yörelerin tanıtımının yanı sıra gelenek ve göreneklerin gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir rolü olduğunu belirterek, belediye başkanları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Giresun’un eşsiz güzelliklerini turizme kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağını söyleyen Gezmiş, "Giresun'umuzun her bir köşesi muhteşem, doğamız, yaylalarımız, tarihi ve kültürel miraslarımız oldukça zengin bir kültüre sahip. Bizlere de bu güzellikleri koruyup, dünyaya tanıtarak, turizme kazandırmak düşüyor" dedi.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun’u adım adım gezerek vatandaşlarla hemhal oluyor, sorunlarını dinliyor.

Giresun'un Meclis'teki sesi olan Milletvekili Gezmiş, Meclis Genel Kurulunun çalışmadığı günlerde saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. TBMM Divan Katip Üyesi Giresun Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ilçeleri ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye hız kesmeden devam ediyor. Parti örgütüyle birlikte birçok ilçede köy köy ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Gezmiş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaşanan aksaklıkları yerinde tespit ediyor ve bunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunuyor.

AFETTEN ZARAR GÖREN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

CHP’li Gezmiş, hafta sonu yaşanan afetten etkilenen Tirebolu ve Espiye ilçe köylerini ziyaret ederek, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Afetin vurduğu köylerdeki vatandaşlarla görüşen Milletvekili Gezmiş ve beraberindeki heyet, yaşanan mağduriyetin çözüme kavuşturulması için ilgili kurum yetkilileri ile görüştüğünü kaydetti.

ŞENLİK VE FESTİVALLERDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Geleneksel şenlik ve festivale evsahipliği yapan Giresun'da bu hafta sonu gerçekleşen Yağlıdere Bulara Yayla Şenliği, Espiye Karaovacık Yayla Şenliği, 14. Görele Horon ve Kemençe Festivali, Görele Ortaköylüler Pikniği ve Dereli Sağrak Göl Festivali'ne katılan Milletvekili Gezmiş hemşehrileriyle buluşarak, coşkularına ortak oldu.

BULANCAK'TA SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

Partisinin Bulancak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya gelen Gezmiş, ardından Bulancak Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet törenine katıldı.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için koşullar doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini dile getiren Giresun Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, şunları söyledi: "Memleketimizi adım adım gezmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İyi günde de kötü günde de yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, ilimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sorunları tek tek not alarak mümkün olduğunca ilgili kurumlara da bu sorunları iletiyoruz.”

EŞSİZ GÜZELLİKLERİMİZİ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ

Milletvekili Gezmiş, festival ve şenliklerin yörelerin tanıtımının yanı sıra gelenek ve göreneklerin gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir rolü olduğunu belirterek, belediye başkanları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Giresun’un eşsiz güzelliklerini turizme kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağını söyleyen Gezmiş, "Giresun'umuzun her bir köşesi muhteşem, doğamız, yaylalarımız, tarihi ve kültürel miraslarımız oldukça zengin bir kültüre sahip. Bizlere de bu güzellikleri koruyup, dünyaya tanıtarak, turizme kazandırmak düşüyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.