Görele Belediye Başkanı Dede, muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2024 - 14:50, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:32 1484 kez okundu.
 

Görele Belediye Başkanı Dede, muhtarlarla bir araya geldi

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Dede, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi. Sorunların çözümü noktasında imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dede, "Görele için hizmet ve yatırım varsa hiçbir şeyin altına sığınmadık. Ulaşılmaz değiliz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında, bir telefon kadar yakınınızdayız. Tüm şikayet ve eksiklikleri bizlere ulaştırabilirsiniz. Görele'ye hizmet için buradayız." dedi.
Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Dede, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

Sorunların çözümü noktasında imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dede, " Görele için hizmet ve yatırım varsa hiçbir şeyin altına sığınmadık. Ulaşılmaz değiliz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında, bir telefon kadar yakınınızdayız. Tüm şikayet ve eksiklikleri bizlere ulaştırabilirsiniz. Görele'ye hizmet için buradayız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.