Güzelyalı ortaokulu öğrencileri uzay haftasını kutladı

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 17:20, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:25 1036 kez okundu.
 

Güzelyalı ortaokulu öğrencileri uzay haftasını kutladı

Güzelyalı Ortaokulu Fen Bilimleri Matematik Öğretmenleri Arzu Gündemir ve Nazlı Işıkdemir koordinatörlüğünde...
Okulun öğrencileri harika bir Uzay Haftası kutlama programı gerçekleştirdi. Bu yılki tema ‘Uzay ve İklim Değişikliği’ydi. Öğrencilere uzaya gönderilen uyduların iklim değişikliğiyle mücadelede nasıl fayda sağladığı anlatılırken, ülkemizin uzay programı tanıtıldı. Ayrıca Türkiye'nin yerli ve milli çalışmalarına okuldan tam destek vermeye devam ediyorlar. Okulun yönetimi, Öğretmenler Arzu Gündemir, Nazlı Işıkdemir ve tüm öğrencileri bu anlamlı etkinlik için tebrik etti.  
Güzelyalı Ortaokulu Fen Bilimleri Matematik Öğretmenleri Arzu Gündemir ve Nazlı Işıkdemir koordinatörlüğünde...

Okulun öğrencileri harika bir Uzay Haftası kutlama programı gerçekleştirdi. Bu yılki tema ‘Uzay ve İklim Değişikliği’ydi.

Öğrencilere uzaya gönderilen uyduların iklim değişikliğiyle mücadelede nasıl fayda sağladığı anlatılırken, ülkemizin uzay programı tanıtıldı. Ayrıca Türkiye'nin yerli ve milli çalışmalarına okuldan tam destek vermeye devam ediyorlar. Okulun yönetimi, Öğretmenler Arzu Gündemir, Nazlı Işıkdemir ve tüm öğrencileri bu anlamlı etkinlik için tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.