Heyecan dorukta! Bulancakspor'a Londra'dan talip çıktı!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 28.07.2024 - 20:48, Güncelleme: 28.07.2024 - 20:59 10786+ kez okundu.
 

Heyecan dorukta! Bulancakspor'a Londra'dan talip çıktı!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Giresun'un Bulancak ilçesinin göz bebeği 1926 Bulancakspor'a Londra'da yaşayan İzmir'li işadamı Bora Örsel talip oldu.
İngiltere Futbol Federasyonuna bağlı Göztepe FC London Football Academy sahibi Bora Örsel, Londra'da faaliyet gösteren Bulancaklı hemşehrimiz Murat Fatsa'nın önerileri ile Bulancakspor'a talip olduğunu açıkladı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile telefonda görüşen Bora Örsel, 1926 Bulancakspor'u pilot takım yapmak istediklerini belirterek, ilk hedeflerinin Bulancakspor'u 5 yıl içerisinde üst liglere çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi. Yıldız ile telefon üzerinde bir görüşme gerçekleştiren Bora Örsel, "İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. 25 senedir Londra'da yaşıyorum. Futbol ile hep içiceydim. 2012 yılında, İngiltere Futbol Federasyona kayıtlı olarak menejerlik yaptım. Menejerliğin ardından gençlere yönelerek, Londra'da çeşitli kulüplerde çalıştıktan sonra, İngiltere'de eski futbolcu arkadaşım Hüseyin Yüney ile İngiltere Futbol Federasyonuna kayıtlı resmi football akademisi olan Göztepe FC London Football Academyi kurdum. Yaklaşık 9 senedir bu okulun idareciliğini yapıyorum. İsminden de tahmin ettiğiniz gibi Göztepe ile direk bağlantısı olan bu kulüp için hem Southampton hem Göztepe hem de sayın Mehmet Sepil Başkanımız ve Rasmus Ankersen Başkanımız ile dayanışma içerisinde çalışmaktayım. Zaten onlarla da konuşarak bu projeye yaklaştım. Bizim amacımız uzun vadeli bir plan doğrultusunda bir pilot takım yaratarak hem bu takımı daha yükseklere çıkarmak hem de sektörün bu alanında da başarılı olmak. Bu sebeple Murat Fatsa kardeşimin önerisiyle hem o, hem Savaş Bahadır Hocam ile Bulancakspor'un bu proje için ideal bir kulüp olduğunua karar verdik. Kısa vadede 5 senelik bir projemiz var ve amacımız açıkcası hemen ilk senemizde 3. Lige çıkmak, 2 sene 3. Ligde devam edip 3. sene 2.'lige yükselmek. Tabiki bunun için elimizi taşın altına koymamız gerektiğini biliyoruz. Ancak eminim ki Bulancak halkıyla, esnafıyla işadamları ve yerel basınla beraber bu işi başarabiliriz ve bu konuda çok iddialıyız. Önümüzdeki hafta sayın Necmi Sıbıç ile de bir gorüşme yaparak hep beraber net bir karar vermek istiyoruz" diye konuştu.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Giresun'un Bulancak ilçesinin göz bebeği 1926 Bulancakspor'a Londra'da yaşayan İzmir'li işadamı Bora Örsel talip oldu.

İngiltere Futbol Federasyonuna bağlı Göztepe FC London Football Academy sahibi Bora Örsel, Londra'da faaliyet gösteren Bulancaklı hemşehrimiz Murat Fatsa'nın önerileri ile Bulancakspor'a talip olduğunu açıkladı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ile telefonda görüşen Bora Örsel, 1926 Bulancakspor'u pilot takım yapmak istediklerini belirterek, ilk hedeflerinin Bulancakspor'u 5 yıl içerisinde üst liglere çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi.

Yıldız ile telefon üzerinde bir görüşme gerçekleştiren Bora Örsel, "İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. 25 senedir Londra'da yaşıyorum. Futbol ile hep içiceydim. 2012 yılında, İngiltere Futbol Federasyona kayıtlı olarak menejerlik yaptım. Menejerliğin ardından gençlere yönelerek, Londra'da çeşitli kulüplerde çalıştıktan sonra, İngiltere'de eski futbolcu arkadaşım Hüseyin Yüney ile İngiltere Futbol Federasyonuna kayıtlı resmi football akademisi olan Göztepe FC London Football Academyi kurdum. Yaklaşık 9 senedir bu okulun idareciliğini yapıyorum. İsminden de tahmin ettiğiniz gibi Göztepe ile direk bağlantısı olan bu kulüp için hem Southampton hem Göztepe hem de sayın Mehmet Sepil Başkanımız ve Rasmus Ankersen Başkanımız ile dayanışma içerisinde çalışmaktayım. Zaten onlarla da konuşarak bu projeye yaklaştım. Bizim amacımız uzun vadeli bir plan doğrultusunda bir pilot takım yaratarak hem bu takımı daha yükseklere çıkarmak hem de sektörün bu alanında da başarılı olmak. Bu sebeple Murat Fatsa kardeşimin önerisiyle hem o, hem Savaş Bahadır Hocam ile Bulancakspor'un bu proje için ideal bir kulüp olduğunua karar verdik. Kısa vadede 5 senelik bir projemiz var ve amacımız açıkcası hemen ilk senemizde 3. Lige çıkmak, 2 sene 3. Ligde devam edip 3. sene 2.'lige yükselmek. Tabiki bunun için elimizi taşın altına koymamız gerektiğini biliyoruz. Ancak eminim ki Bulancak halkıyla, esnafıyla işadamları ve yerel basınla beraber bu işi başarabiliriz ve bu konuda çok iddialıyız. Önümüzdeki hafta sayın Necmi Sıbıç ile de bir gorüşme yaparak hep beraber net bir karar vermek istiyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.