Heyecan Dorukta! ChatGPT Türkiye'nin Şampiyonluk Şansını Açıkladı!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 04.07.2024 - 16:04, Güncelleme: 04.07.2024 - 16:18 5091+ kez okundu.
 

Heyecan Dorukta! ChatGPT Türkiye'nin Şampiyonluk Şansını Açıkladı!

Türkiye'nin EURO 2024'te kupayı kaldırması hayal mi gerçek mi? Yapay zeka devi ChatGPT, çeyrek final maçları öncesinde takımların şampiyonluk oranlarını...
Tek tek hesapladı. Sonuçlar şaşırtıcı! Çeyrek final heyecanı, 5 Temmuz Cuma günü İspanya ve Almanya'nın Stuttgart Arena'da saat 19.00'da gerçekleşecek olan maçıyla başlıyor. Aynı günün bir diğer heyecan dolu karşılaşması ise Portekiz ve Fransa arasında, Volkspark Stadyumu'nda oynanacak ve maç saat 22.00'da başlayacak. Çeyrek finalin ikinci günü, 6 Temmuz Cumartesi, İngiltere ve İsviçre'nin Düsseldorf Arena'da saat 19.00'da başlayacak olan maçıyla devam edecek. Günün son karşılaşması ise A Milli Takımımızın Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22.00'da başlayacak olan maçı olacak. İngiltere Favori, Türkiye'nin Şansı Düşük ChatGPT'ye göre turnuvanın en büyük favorisi %20 ihtimalle İngiltere. Onu %18 ile Fransa ve %12,5 ile İspanya ve Almanya takip ediyor. Türkiye ise maalesef şans oranı en düşük takımlar arasında yer alıyor. Yapay zeka, A Millilerimizin kupayı kaldırması ihtimalini sadece %2,5 olarak görüyor. Çeyrek Final Maçları ve Oranlar: 5 Temmuz: İspanya (%62,5) - Almanya (%37,5) 5 Temmuz: Portekiz (%45) - Fransa (%55) 6 Temmuz: İngiltere (%70) - İsviçre (%30) 6 Temmuz: Hollanda (%52,5) - Türkiye (%47,5) ChatGPT'nin tahminleri her zaman doğru olmasa da, futbolseverler için heyecan verici bir bakış açısı sunuyor. 
Türkiye'nin EURO 2024'te kupayı kaldırması hayal mi gerçek mi? Yapay zeka devi ChatGPT, çeyrek final maçları öncesinde takımların şampiyonluk oranlarını...

Tek tek hesapladı. Sonuçlar şaşırtıcı! Çeyrek final heyecanı, 5 Temmuz Cuma günü İspanya ve Almanya'nın Stuttgart Arena'da saat 19.00'da gerçekleşecek olan maçıyla başlıyor. Aynı günün bir diğer heyecan dolu karşılaşması ise Portekiz ve Fransa arasında, Volkspark Stadyumu'nda oynanacak ve maç saat 22.00'da başlayacak.

Çeyrek finalin ikinci günü, 6 Temmuz Cumartesi, İngiltere ve İsviçre'nin Düsseldorf Arena'da saat 19.00'da başlayacak olan maçıyla devam edecek. Günün son karşılaşması ise A Milli Takımımızın Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22.00'da başlayacak olan maçı olacak.

İngiltere Favori, Türkiye'nin Şansı Düşük

ChatGPT'ye göre turnuvanın en büyük favorisi %20 ihtimalle İngiltere. Onu %18 ile Fransa ve %12,5 ile İspanya ve Almanya takip ediyor. Türkiye ise maalesef şans oranı en düşük takımlar arasında yer alıyor. Yapay zeka, A Millilerimizin kupayı kaldırması ihtimalini sadece %2,5 olarak görüyor.

Çeyrek Final Maçları ve Oranlar:

5 Temmuz: İspanya (%62,5) - Almanya (%37,5)

5 Temmuz: Portekiz (%45) - Fransa (%55)

6 Temmuz: İngiltere (%70) - İsviçre (%30)

6 Temmuz: Hollanda (%52,5) - Türkiye (%47,5)

ChatGPT'nin tahminleri her zaman doğru olmasa da, futbolseverler için heyecan verici bir bakış açısı sunuyor. 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.