İlginç şekilde uyuyan köpek dikkat çekti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2024 - 14:25, Güncelleme: 07.09.2024 - 14:25 2536 kez okundu.
 

İlginç şekilde uyuyan köpek dikkat çekti

Samsun’da uyurken ilginç şekillere bürünen sokak köpeği dikkat çekti.
İlkadım ilçesinde bir parkta uyuyan sokak köpeği vatandaşların ilgisini çekti. Sırt üstü yatıp, ayaklarını yukarıya kaldıran köpek, bu şekilde dakikalarda uyudu. Çevresinden geçen vatandaş ve araç seslerine aldırmayan köpek, uykusunu değişik şekillere bürünerek devam ettirdi. Kafası, vücudu ve ayakları farklı yönlerde uyuyan köpek, yoldan gelen vatandaşların dikkatini çekerken, bazı vatandaşlar da köpeğin uyurken büründüğü şekilleri cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.
Samsun’da uyurken ilginç şekillere bürünen sokak köpeği dikkat çekti.

İlkadım ilçesinde bir parkta uyuyan sokak köpeği vatandaşların ilgisini çekti. Sırt üstü yatıp, ayaklarını yukarıya kaldıran köpek, bu şekilde dakikalarda uyudu. Çevresinden geçen vatandaş ve araç seslerine aldırmayan köpek, uykusunu değişik şekillere bürünerek devam ettirdi.

Kafası, vücudu ve ayakları farklı yönlerde uyuyan köpek, yoldan gelen vatandaşların dikkatini çekerken, bazı vatandaşlar da köpeğin uyurken büründüğü şekilleri cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.