Terme Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürüyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 24.06.2023 - 14:30, Güncelleme: 24.06.2023 - 14:14 2010+ kez okundu.
 

Terme Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürüyor

SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi park ve bahçelerde genel temizlik ve bakım çalışması yapılıyor.Kurban Bayramı hazırlıklarına başlayan Terme Belediyesi, ilçedeki park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışmaları yürütüyor. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sosyal alanlarda temizlik gerçekleştiriyor.Ekipler ayrıca caddelerde çiçeklendirme ve peyzaj çalışması yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de caddelerde aydınlatma yenileme ve onarım çalışmalarına başladı.

SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi park ve bahçelerde genel temizlik ve bakım çalışması yapılıyor.

Kurban Bayramı hazırlıklarına başlayan Terme Belediyesi, ilçedeki park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışmaları yürütüyor. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sosyal alanlarda temizlik gerçekleştiriyor.

Ekipler ayrıca caddelerde çiçeklendirme ve peyzaj çalışması yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de caddelerde aydınlatma yenileme ve onarım çalışmalarına başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.