Trabzon'da kumar operasyonu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.07.2023 - 17:37, Güncelleme: 20.07.2023 - 17:43 3353+ kez okundu.
 

Trabzon'da kumar operasyonu

TRABZON (AA) - Trabzon'da bir iş yerinde kumar oynayan kişilere 24 bin 330 lira para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince kumar oynatıldığı ihbarı üzerine bir iş yerine operasyon düzenlendi. Ekiplerce kumar oynadıkları tespit edilen 6 kişiye 24 bin 330 lira para cezası uygulanarak, masadaki 400 liraya el konuldu. İş yeri sahipleri hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.  
TRABZON (AA) - Trabzon'da bir iş yerinde kumar oynayan kişilere 24 bin 330 lira para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince kumar oynatıldığı ihbarı üzerine bir iş yerine operasyon düzenlendi.

Ekiplerce kumar oynadıkları tespit edilen 6 kişiye 24 bin 330 lira para cezası uygulanarak, masadaki 400 liraya el konuldu.

İş yeri sahipleri hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.