Çevreci yönetici

YAŞAM 28.08.2023 - 12:43, Güncelleme: 28.08.2023 - 19:58 5031+ kez okundu.
 

Çevreci yönetici

Giresun Merkez Hacı Siyam Mahallesi Bozbağ Caddesi Ülkü Sitesi C Blok yönetim kurulu üyesi ve muhtar baş azası Hacı Türkyılmaz gönüllü çevreci olarak tanınıyor ve semtindekiler tarafından çok seviliyor.
Çevrede gördüğü atıkları bile toparlayıp çöp konteynırlarına atan, çevre temizliğine katkı sağlayan Türkyılmaz, "Kentte yaşayanlar temizliğe dikkat etmeli ve çevre bilinci taşımalı. Herkes kapısının önünü temizlerse şehir pırıl pırıl olur." Dedi. Yönetiminde olduğu 20 hanelik C Blok sitesinin çevre bordür taşlarını park alanını süs bitkilerinin saksılarını boyamak suretiyle siteye güzellik kazandıran Türkyılmaz'ın bu örnek çalışması takdir ediliyor.
Giresun Merkez Hacı Siyam Mahallesi Bozbağ Caddesi Ülkü Sitesi C Blok yönetim kurulu üyesi ve muhtar baş azası Hacı Türkyılmaz gönüllü çevreci olarak tanınıyor ve semtindekiler tarafından çok seviliyor.

Çevrede gördüğü atıkları bile toparlayıp çöp konteynırlarına atan, çevre temizliğine katkı sağlayan Türkyılmaz, "Kentte yaşayanlar temizliğe dikkat etmeli ve çevre bilinci taşımalı. Herkes kapısının önünü temizlerse şehir pırıl pırıl olur." Dedi.

Yönetiminde olduğu 20 hanelik C Blok sitesinin çevre bordür taşlarını park alanını süs bitkilerinin saksılarını boyamak suretiyle siteye güzellik kazandıran Türkyılmaz'ın bu örnek çalışması takdir ediliyor.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.