Carlo Holse, Samsunspor’da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2023 - 22:00, Güncelleme: 01.09.2023 - 21:41 5711+ kez okundu.
 

Carlo Holse, Samsunspor’da

Carlo Holse, Samsunspor’da
SAMSUN (İHA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Rosenborg takımından ofansif orta saha Carlo Holsen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Samsunspor, bu sezon 11. transferini Danimarkalı futbolcu Carl Johan Holse Justesen’i transfer ederek yaptı. Bu sezon transfer edilen 8. yabancı oyuncu olan Holse için resmi sayfadan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz en son Rosenborg BK takımında oynayan 24 yaşındaki Carlo Holse ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.Futbola Kopenhag’da başlayan 24 yaş ve 1,77 cm boyundaki Carlo Holsen, sırasıyla Esbjerg ve Rosenborg formaları giymişti. Kariyerinde 185 resmi maça çıkan Holse, 29 kez fileleri sarsarken, 2020 yılında gösterdiği başarılı performans ile Danimarka Milli Takımı’na çağrılmıştı.Samsunspor’un yakın zamanda 2 oyuncu transferini daha açıklaması bekleniyor.
Carlo Holse, Samsunspor’da
SAMSUN (İHA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Rosenborg takımından ofansif orta saha Carlo Holsen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Samsunspor, bu sezon 11. transferini Danimarkalı futbolcu Carl Johan Holse Justesen’i transfer ederek yaptı. Bu sezon transfer edilen 8. yabancı oyuncu olan Holse için resmi sayfadan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz en son Rosenborg BK takımında oynayan 24 yaşındaki Carlo Holse ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.
Futbola Kopenhag’da başlayan 24 yaş ve 1,77 cm boyundaki Carlo Holsen, sırasıyla Esbjerg ve Rosenborg formaları giymişti. Kariyerinde 185 resmi maça çıkan Holse, 29 kez fileleri sarsarken, 2020 yılında gösterdiği başarılı performans ile Danimarka Milli Takımı’na çağrılmıştı.
Samsunspor’un yakın zamanda 2 oyuncu transferini daha açıklaması bekleniyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.