Samsun - Sivas demiryolu sele teslim oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2023 - 12:00, Güncelleme: 03.09.2023 - 11:32 4853+ kez okundu.
 

Samsun - Sivas demiryolu sele teslim oldu

Samsun - Sivas demiryolu sele teslim oldu
Samsun’da etkili olan sel suları Samsun-Sivas demiryolunu da kapladı ve demiryolu adeta dereye döndü.AFAD ve Meteorolojinin dün yaptığı kuvvetli sağanak uyarısının ardından sabaha karşı başlayan sağanak, Samsun’un vurdu ve cadde, sokak, park, meydan, ev ve işyerlerini su bastı. Selden Samsun - Sivas demiryolu da etkilendi. İlkadim ilçesi Derebahçe Mahallesi’nde demiryolu adeta dereye döndü. Demiryolu kenarındaki ev ve sokakları da su bastı.
Samsun - Sivas demiryolu sele teslim oldu
Samsun’da etkili olan sel suları Samsun-Sivas demiryolunu da kapladı ve demiryolu adeta dereye döndü.
AFAD ve Meteorolojinin dün yaptığı kuvvetli sağanak uyarısının ardından sabaha karşı başlayan sağanak, Samsun’un vurdu ve cadde, sokak, park, meydan, ev ve işyerlerini su bastı. Selden Samsun - Sivas demiryolu da etkilendi. İlkadim ilçesi Derebahçe Mahallesi’nde demiryolu adeta dereye döndü. Demiryolu kenarındaki ev ve sokakları da su bastı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.