Bektaş: “İddialar araştırılmalıdır”

SİYASET 12.09.2023 - 10:14, Güncelleme: 12.09.2023 - 10:14 7203+ kez okundu.
 

Bektaş: “İddialar araştırılmalıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş bir açıklama yaparak, çevre konusunda ortaya atılan iddialarla ilgili Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na yüklendi.
Bektaş açıklamasında “Son günlerde Giresun Belediyesi’ne ait araçların Çavuşlu tesislerinden kirli su havuzundan su alarak Giresun’a getirdiği ve Aksu Mahallesindeki eski çöp alanından denize döktüğü yönünde iddiaları hayretle takip ediyoruz. Ortaya atılmakta olan iddiaların yanında görsellerin de paylaşıldığı konu ile ilgili Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan derhal açıklama bekliyoruz. Öte yandan Giresun Valiliği başta olmak üzere Çevre ve Sağlık Müdürlüklerini göreve davet ediyoruz. Konu ile ilgili gerekli soruşturmayı açmalarını aksi halde daha önce de olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak bu konuda da yasal yollara başvuracağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş bir açıklama yaparak, çevre konusunda ortaya atılan iddialarla ilgili Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na yüklendi.

Bektaş açıklamasında “Son günlerde Giresun Belediyesi’ne ait araçların Çavuşlu tesislerinden kirli su havuzundan su alarak Giresun’a getirdiği ve Aksu Mahallesindeki eski çöp alanından denize döktüğü yönünde iddiaları hayretle takip ediyoruz. Ortaya atılmakta olan iddiaların yanında görsellerin de paylaşıldığı konu ile ilgili Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan derhal açıklama bekliyoruz.

Öte yandan Giresun Valiliği başta olmak üzere Çevre ve Sağlık Müdürlüklerini göreve davet ediyoruz. Konu ile ilgili gerekli soruşturmayı açmalarını aksi halde daha önce de olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak bu konuda da yasal yollara başvuracağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.