Manisa’lı kuaförler hem eğitim aldı hem eğlendi

YAŞAM 02.10.2023 - 10:01, Güncelleme: 02.10.2023 - 10:01 20860+ kez okundu.
 

Manisa’lı kuaförler hem eğitim aldı hem eğlendi

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine işletme, keratin ve topuz eğitimi verdi.
MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde İzmir İzkuder Şhow ekibinin muhteşem gösterisi ve ünlü eğitmenlerin bilgi paylaşımı ile Manisalı kuaförler güzel bir gece geçirdi.  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de etkinliğe katıldı. Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, üyelerine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak üyelerinden çalışmalarına destek olmalarını istedi. Şahin, “ Sizlerden aldığımız güçle her geçen gün gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.  Sizlerin bizlerden beklentilerini biliyor ve bunun için doğru zamanı bekliyor ve bu doğrultuda emin adımlarla çalışmalara devam ediyoruz.        Programımıza katılan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye de odamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Ünlü eğitmen Mehmet Aktekin İşletme ve Karetin eğitimi verirken Topuz eğitmeni Önder Kılınç ise dört farklı saç topuzu yaparak Manisa’lı kuaförlere teknik bilgi paylaşımında bulundu. Geceye damga vuran İzmir İZKUDER Şhow ekibinin gösterisi büyük beğeni toplarken gecenin sonunda sponsor firmalar tarafından sürpriz hediye ve tüm katılımcılara hediyeler dağıtıldı.  Manisalı kuaförler güzel bir eğitim olduğunu ve bu eğitimlerin başkan Şahin’den daha sıklıkta olmasını istedi.  
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine işletme, keratin ve topuz eğitimi verdi.

MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde İzmir İzkuder Şhow ekibinin muhteşem gösterisi ve ünlü eğitmenlerin bilgi paylaşımı ile Manisalı kuaförler güzel bir gece geçirdi.  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de etkinliğe katıldı.

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, üyelerine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak üyelerinden çalışmalarına destek olmalarını istedi. Şahin, “ Sizlerden aldığımız güçle her geçen gün gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.  Sizlerin bizlerden beklentilerini biliyor ve bunun için doğru zamanı bekliyor ve bu doğrultuda emin adımlarla çalışmalara devam ediyoruz.       

Programımıza katılan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye de odamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Ünlü eğitmen Mehmet Aktekin İşletme ve Karetin eğitimi verirken Topuz eğitmeni Önder Kılınç ise dört farklı saç topuzu yaparak Manisa’lı kuaförlere teknik bilgi paylaşımında bulundu.

Geceye damga vuran İzmir İZKUDER Şhow ekibinin gösterisi büyük beğeni toplarken gecenin sonunda sponsor firmalar tarafından sürpriz hediye ve tüm katılımcılara hediyeler dağıtıldı.  Manisalı kuaförler güzel bir eğitim olduğunu ve bu eğitimlerin başkan Şahin’den daha sıklıkta olmasını istedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.