Müdür ve Müdür Yardımcısına anlamlı veda

YAŞAM 13.10.2023 - 00:01, Güncelleme: 14.10.2023 - 08:16 25819+ kez okundu.
 

Müdür ve Müdür Yardımcısına anlamlı veda

Bulancak Gazi Ortaokulu eski Müdürü Rıfat Özdemir için veda yemeği düzenlendi.
Bulancak'ın en eski okullarından olan Gazi Ortaokulunun yıkılarak yenisinin yapılmasında büyük emeği geçen Müdür Rıfat Özdemir'e ve Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yılmaz'a eski mesai arkadaşları tarafından düzenlenen yemekte plaket takdim edildi. 9 yıl boyunca Gazi Ortaokulunun idareciliğini yapan Müdür Özdemir, yeni eğitim öğretim yılına Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü olarak başladığını ifade ederek, "9 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza bu anlamlı düşünceleri için teşekkür ederim. Güzel dostluklar edindiğimiz okulumuzdan ayrılmak bizleri hüzünlendirdi. Fakat yeni okulumuzda daha da güzel eğitim hizmetleri yapmak istiyorum. Bu veda yemeği değil yeni başlangıçların adımıdır. Eğitim öğretim hayatında tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu gece her birinize teşekkür ediyorum" dedi.
Bulancak Gazi Ortaokulu eski Müdürü Rıfat Özdemir için veda yemeği düzenlendi.

Bulancak'ın en eski okullarından olan Gazi Ortaokulunun yıkılarak yenisinin yapılmasında büyük emeği geçen Müdür Rıfat Özdemir'e ve Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yılmaz'a eski mesai arkadaşları tarafından düzenlenen yemekte plaket takdim edildi.

9 yıl boyunca Gazi Ortaokulunun idareciliğini yapan Müdür Özdemir, yeni eğitim öğretim yılına Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü olarak başladığını ifade ederek, "9 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza bu anlamlı düşünceleri için teşekkür ederim. Güzel dostluklar edindiğimiz okulumuzdan ayrılmak bizleri hüzünlendirdi. Fakat yeni okulumuzda daha da güzel eğitim hizmetleri yapmak istiyorum. Bu veda yemeği değil yeni başlangıçların adımıdır. Eğitim öğretim hayatında tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu gece her birinize teşekkür ediyorum" dedi.




Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.