Başkan Emür haraketli...Önce Meclis toplantısı sonra STK buluşması!

GÜNDEM 22.10.2023 - 13:20, Güncelleme: 22.10.2023 - 13:20 18859+ kez okundu.
 

Başkan Emür haraketli...Önce Meclis toplantısı sonra STK buluşması!

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, önce Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirsdi; sonra ise STK'larla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Keşap Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Başkanlığında yapıldı. Meclis üyeleri, gündemde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere bir araya geldi. Toplantı, yoklama ile başladı. Ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Başkan Emür, meclis üyelerine belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Mecliste görüşülen gündem maddeleri, oy birliğiyle karara bağlandı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ekip olarak Keşap'a yapılacaklar ile ilgili istişare yapıldı. Toplantı meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu. Balıkçı esnafımızla her zaman gönül gönüleyiz  Başkan Emür "İlçemizde bulunan Keşap ilçe Merkezi Su Ürünleri Kooperatifinde balıkçı esnaflarımızla bir araya geldik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. İlçemizde devam eden projeler, ileride yapacağımız projeler ve önümüzdeki seçimler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bizler belediyemizin imkanları ölçüsünde sizlerin ve diğer esnaflarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."dedi.  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, önce Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirsdi; sonra ise STK'larla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Keşap Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Başkanlığında yapıldı. Meclis üyeleri, gündemde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere bir araya geldi. Toplantı, yoklama ile başladı. Ardından gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Başkan Emür, meclis üyelerine belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Mecliste görüşülen gündem maddeleri, oy birliğiyle karara bağlandı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ekip olarak Keşap'a yapılacaklar ile ilgili istişare yapıldı. Toplantı meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.

Balıkçı esnafımızla her zaman gönül gönüleyiz 

Başkan Emür "İlçemizde bulunan Keşap ilçe Merkezi Su Ürünleri Kooperatifinde balıkçı esnaflarımızla bir araya geldik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. İlçemizde devam eden projeler, ileride yapacağımız projeler ve önümüzdeki seçimler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bizler belediyemizin imkanları ölçüsünde sizlerin ve diğer esnaflarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."dedi.


 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.