‘Bizler, bu değerli mirası var gücümüzle koruyacağız’

EĞİTİM 31.10.2023 - 19:03, Güncelleme: 31.10.2023 - 19:03 24614+ kez okundu.
 

‘Bizler, bu değerli mirası var gücümüzle koruyacağız’

Bulancak’ta Cumhuriyetin 100. Yılı okul bahçesinde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapılan etkinlikle tekrar kutlandı.
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda sabah saatlerinde başlayan etkinlikler gün boyu devam etti. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, cumhuriyetin değerini anlatan şiirler, şarkılar, oyunlar ve sunumlar hazırladılar. Etkinliğe katılan veliler ve öğretmenler, öğrencilerin performanslarını alkışlayarak desteklediler. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, ‘Değerli öğrenciler, öğretmenler ve veliler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en büyük eseridir. Cumhuriyet, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma hedefinin en güçlü ifadesidir. Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, hukukun üstünlüğü ve insan hakları gibi değerlerin teminatıdır. Bizler, bu değerli mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Okulumuzda, cumhuriyetin ilke ve inkılaplarını benimsemiş, bilgili, becerili, yaratıcı, sorumluluk sahibi ve milli değerlerine bağlı bireyler yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin, ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, dünyada saygın bir yer edinecek ve cumhuriyetimizi daha da yüceltecek başarılar elde etmelerini diliyoruz’ dedi. ‘Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!’ sözleri ile konuşmasını sonlandıran Müdür Özdemir, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan dev pastayı keserek ikramda bulundu.
Bulancak’ta Cumhuriyetin 100. Yılı okul bahçesinde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapılan etkinlikle tekrar kutlandı.

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda sabah saatlerinde başlayan etkinlikler gün boyu devam etti.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, cumhuriyetin değerini anlatan şiirler, şarkılar, oyunlar ve sunumlar hazırladılar. Etkinliğe katılan veliler ve öğretmenler, öğrencilerin performanslarını alkışlayarak desteklediler.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir, ‘ Değerli öğrenciler, öğretmenler ve veliler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en büyük eseridir. Cumhuriyet, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma hedefinin en güçlü ifadesidir. Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, hukukun üstünlüğü ve insan hakları gibi değerlerin teminatıdır. Bizler, bu değerli mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Okulumuzda, cumhuriyetin ilke ve inkılaplarını benimsemiş, bilgili, becerili, yaratıcı, sorumluluk sahibi ve milli değerlerine bağlı bireyler yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin, ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak, dünyada saygın bir yer edinecek ve cumhuriyetimizi daha da yüceltecek başarılar elde etmelerini diliyoruz’ dedi.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!’ sözleri ile konuşmasını sonlandıran Müdür Özdemir, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan dev pastayı keserek ikramda bulundu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bahtiyar Çolak.
(31.10.2023 21:56 - #73761)
Cumhuriyet değerlerini ve Atamızın mirasını Hep birlikte koruyacağız Rıfat bey. Eğitim camiasının yüzakısınız. Varolun, sağolun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.