TSK Bulancak Vakfına ilk bağış gerçekleşti

SİYASET 14.11.2023 - 08:54, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:04 7283+ kez okundu.
 

TSK Bulancak Vakfına ilk bağış gerçekleşti

Geçtiğimiz aylarda Bulancak’ta kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın Bulancak İlçe Başkanlığı faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda ilk bağışçılardan olan Bulancak Şoförler Odası yapmış olduğu 10 bin liralık bağış sonrası Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’tan gümüş madalya aldılar. Bulancak Kaymakamlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'nın yetkisiyle faaliyetine başlayan TSK Güçlendirme Vakfı Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Aydın, oda olarak ilk bağışlarını yaptıklarını söyledi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen bağış töreninde Şoförler Odası Başkan vekili Hayati Gayık ve Kaymakamlık Yazı İşleri Kadir Tanrıverdi de hazır bulundu.  Kaymakam Koç, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’a TSK tarafından gönderilen gümüş madalya beratını takdim ederek, “Bulancak Şoförler Odasına Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıfına sağladıkları destekten dolayı, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıfınca gönderilen Plaketi takdim ettik” dedi. Bağış sonrası bir açıklama yapan Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut Bulancak Şoförler Odası Başkanlığı'na Mehmetçik Vakfı'na yapmış oldukları bağış için teşekkür ederek, tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Kaymakam Koç’tan gümüş madalya beratını teslim alan Başkan Aydın, TSK tarafından vakfa 5 bin lira bağışa bronz madalya, 10 bin liralık bağışa gümüş madalya, 50 bin liralık bağışa ise altın madalya beratı takdim edildiğini sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz aylarda Bulancak’ta kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın Bulancak İlçe Başkanlığı faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ilk bağışçılardan olan Bulancak Şoförler Odası yapmış olduğu 10 bin liralık bağış sonrası Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’tan gümüş madalya aldılar.

Bulancak Kaymakamlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'nın yetkisiyle faaliyetine başlayan TSK Güçlendirme Vakfı Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Aydın, oda olarak ilk bağışlarını yaptıklarını söyledi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen bağış töreninde Şoförler Odası Başkan vekili Hayati Gayık ve Kaymakamlık Yazı İşleri Kadir Tanrıverdi de hazır bulundu. 

Kaymakam Koç, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’a TSK tarafından gönderilen gümüş madalya beratını takdim ederek, “Bulancak Şoförler Odasına Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıfına sağladıkları destekten dolayı, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakıfınca gönderilen Plaketi takdim ettik” dedi.

Bağış sonrası bir açıklama yapan Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut Bulancak Şoförler Odası Başkanlığı'na Mehmetçik Vakfı'na yapmış oldukları bağış için teşekkür ederek, tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Kaymakam Koç’tan gümüş madalya beratını teslim alan Başkan Aydın, TSK tarafından vakfa 5 bin lira bağışa bronz madalya, 10 bin liralık bağışa gümüş madalya, 50 bin liralık bağışa ise altın madalya beratı takdim edildiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.