Belediye sporcuları başarıya doymuyor

SPOR 16.11.2023 - 10:14, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:19 4897+ kez okundu.
 

Belediye sporcuları başarıya doymuyor

Bünyesinde kurulan spor kulübüne, büyük katkı sağlayan, Manisa Büyüyükşehir bu desteğinin karşılığını fazlasıyla görüyor.
Hemen hemen her branşta gençlere spor yapma imlanı sağlayan Belediyenin bu hizmeti gençleri ve ailelerini mutlu ediyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2023 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirildi. 70 yarışmacının katıldığı yarışmada Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammed Kamil Kırbaş Prostreet ve Superstreet klasmanında Türkiye Şampiyonu olurken, İbrahim Nişli ise genel klasmanda Türkiye 3. olarak kürsüde yer aldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2023 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları, Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirildi. Yozgat, Antep, Mersin, Antalya, Konya, Manisa, İstanbul, İzmir ve Kayseri’den 70 yarışmacının katıldığı yarışlar motor severleri bir araya getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammed Kamil Kırbaş da yarışmada hem Belediyenin hem de Manisa’nın ismini duyurdu. Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan yarışmacıların birincilik için kıyasıya mücadelesine sahne olurken, yarışmada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Muhammed Kamil Kırbaş, Süperstreet ve Prostreet klasmanında Türkiye Şampiyonu oldu, İbrahim Nişli ise Türkiye 3. olarak kürsüye çıktı. 
Bünyesinde kurulan spor kulübüne, büyük katkı sağlayan, Manisa Büyüyükşehir bu desteğinin karşılığını fazlasıyla görüyor.

Hemen hemen her branşta gençlere spor yapma imlanı sağlayan Belediyenin bu hizmeti gençleri ve ailelerini mutlu ediyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2023 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirildi. 70 yarışmacının katıldığı yarışmada Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammed Kamil Kırbaş Prostreet ve Superstreet klasmanında Türkiye Şampiyonu olurken, İbrahim Nişli ise genel klasmanda Türkiye 3. olarak kürsüde yer aldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2023 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları, Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirildi. Yozgat, Antep, Mersin, Antalya, Konya, Manisa, İstanbul, İzmir ve Kayseri’den 70 yarışmacının katıldığı yarışlar motor severleri bir araya getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammed Kamil Kırbaş da yarışmada hem Belediyenin hem de Manisa’nın ismini duyurdu.

Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan yarışmacıların birincilik için kıyasıya mücadelesine sahne olurken, yarışmada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Muhammed Kamil Kırbaş, Süperstreet ve Prostreet klasmanında Türkiye Şampiyonu oldu, İbrahim Nişli ise Türkiye 3. olarak kürsüye çıktı. 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.