CHP Gençlik Kollarında Kaplan dönemi…

SİYASET 21.11.2023 - 15:54, Güncelleme: 21.11.2023 - 15:54 9490+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kollarında Kaplan dönemi…

Cumhuriyet Halk Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Doğanay Gültekin’in istifa etmesinin ardından yapılan seçimle Gençlik Kolları Başkanlığına Tarkan Kaplan getirildi.
www.yildizhaber.com.tr’yi ziyaret eden CHP Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Tarkan Kaplan, 1998 yılında Bulancak’ta dünyaya geldiğini ifade ederek, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi Bulancak’ta ön lisans eğitimini ise Giresun’da tamamladığını söyledi. Doğduğu günden itibaren Giresun’u hayatının hiçbir döneminde terk etmediğini kaydeden Başkan Kaplan, “Geçmişten bu güne Giresun’a hizmet etmek benim için çok önemliydi. Yetiştiğim bu topraklara olan borcumu ödemek hayaliyle Ulu Önder Atatürk’ün en büyük mirası olan gençlere bıraktığı bu yurdu insanlığa değer tutmak için Gençlik Kolları Başkanlığını devraldım. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin Değerli Genel Başkanı, milletvekilleri, İl başkanı ve İlçe Başkanının üzerime yüklemiş olduğu bu ağır ve şevk verici sorumluluğun ve ciddiyetinin farkındayım. En büyük amacım günümüzde gençleri saran çeşitli tehlikelerin etkilerinden sıyrılmasını sağlamaktır. Bu bağlamda genç kardeşlerimizi düşünen, eyleme geçen ve yurduna değer katan bireyler olarak yetişmesini sağlamak istiyorum” dedi.  
Cumhuriyet Halk Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Doğanay Gültekin’in istifa etmesinin ardından yapılan seçimle Gençlik Kolları Başkanlığına Tarkan Kaplan getirildi.

www.yildizhaber.com.tr’yi ziyaret eden CHP Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Tarkan Kaplan, 1998 yılında Bulancak’ta dünyaya geldiğini ifade ederek, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi Bulancak’ta ön lisans eğitimini ise Giresun’da tamamladığını söyledi.

Doğduğu günden itibaren Giresun’u hayatının hiçbir döneminde terk etmediğini kaydeden Başkan Kaplan, “Geçmişten bu güne Giresun’a hizmet etmek benim için çok önemliydi. Yetiştiğim bu topraklara olan borcumu ödemek hayaliyle Ulu Önder Atatürk’ün en büyük mirası olan gençlere bıraktığı bu yurdu insanlığa değer tutmak için Gençlik Kolları Başkanlığını devraldım. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin Değerli Genel Başkanı, milletvekilleri, İl başkanı ve İlçe Başkanının üzerime yüklemiş olduğu bu ağır ve şevk verici sorumluluğun ve ciddiyetinin farkındayım. En büyük amacım günümüzde gençleri saran çeşitli tehlikelerin etkilerinden sıyrılmasını sağlamaktır. Bu bağlamda genç kardeşlerimizi düşünen, eyleme geçen ve yurduna değer katan bireyler olarak yetişmesini sağlamak istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.