Rota Modern Gayrimenkul, Villa Kent Life ve Rota TV açıldı

YAŞAM 30.11.2023 - 18:16, Güncelleme: 30.11.2023 - 18:39 6969+ kez okundu.
 

Rota Modern Gayrimenkul, Villa Kent Life ve Rota TV açıldı

Rota Modern Gayrimenkul, Villa Kent Life ve Rota TV’nin açılışı Çarşamba günü Talipli Köyünde gerçekleştirildi.
Bulancaklı girişimci Rıfat Turan’ın ortak iştiraki ile yapılacak olan ve içerisinde ultra lüx villaların yer alacağı Villa Kent Life alanında gerçekleşen açılışa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Aday Adayı Emrullah Guguk, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Oral ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. Açılışta konuşan Rota TV yöneticisi Nur Kılıç, açılışa katılanlara teşekkür ederek, Villa Kent Life için lansmana özel fiyatlar hakkında davetlilere bilgi verdi.
Rota Modern Gayrimenkul, Villa Kent Life ve Rota TV’nin açılışı Çarşamba günü Talipli Köyünde gerçekleştirildi.

Bulancaklı girişimci Rıfat Turan’ın ortak iştiraki ile yapılacak olan ve içerisinde ultra lüx villaların yer alacağı Villa Kent Life alanında gerçekleşen açılışa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Aday Adayı Emrullah Guguk, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Oral ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Rota TV yöneticisi Nur Kılıç, açılışa katılanlara teşekkür ederek, Villa Kent Life için lansmana özel fiyatlar hakkında davetlilere bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.