O ilde öğrencilere "sıfır atık" eğitimleri veriliyor

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.12.2023 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:06 6901+ kez okundu.
 

O ilde öğrencilere "sıfır atık" eğitimleri veriliyor

Düzce'de "sıfır atık" eğitimlerine 370 öğrenci katıldı.
Düzce Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin yaşanabilir hale getirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için gerçekleştirilen eğitimlerle farkındalık oluşturuluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda "sıfır atık" bilinçlendirme ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile oluşturulan takvim çerçevesinde, ilkokul 3'ncü sınıflara yönelik sürdürülen eğitimlere çevreci maskot "fındıkcan" da katılıyor. Öğrenciler atıkların ne şekilde değerlendirileceğini, "fındıkcan" ile oyunlar oynayarak öğreniyor. Yaklaşık 1 ay önce başlatılan eğitimlerden 370 öğrenci yararlandı.      
Düzce'de "sıfır atık" eğitimlerine 370 öğrenci katıldı.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin yaşanabilir hale getirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için gerçekleştirilen eğitimlerle farkındalık oluşturuluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda "sıfır atık" bilinçlendirme ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile oluşturulan takvim çerçevesinde, ilkokul 3'ncü sınıflara yönelik sürdürülen eğitimlere çevreci maskot "fındıkcan" da katılıyor.

Öğrenciler atıkların ne şekilde değerlendirileceğini, "fındıkcan" ile oyunlar oynayarak öğreniyor.

Yaklaşık 1 ay önce başlatılan eğitimlerden 370 öğrenci yararlandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.