İhsaniye üst üste 3. galibiyetini aldı

SPOR 05.02.2024 - 20:56, Güncelleme: 05.02.2024 - 20:56 7756+ kez okundu.
 

İhsaniye üst üste 3. galibiyetini aldı

Giresun 1. Amatör Küme'de mücadele eden İhsaniyespor her iki takım için 6 puanlık maçta rakibi Üç Kaleler spor'u 4-1 yenerek üst üste 3'üncü galibiyetini almış oldu.
1. Amatör Ligin 13. Haftasında sahasında Üçkalelerspor ile karşılaşan İhsaniyespor Örnekspor ve Ballıcaspor'dan sonra Üçkaleler sporu da yenerek üst üste üçüncü galibiyetini almayı başardı. Puanını 11'e yükselten İhsaniyespor rakibi Üçkaleler ise 10 puanda kaldı. İhsaniyespor Teknik Direktörü Esrettin Zehir, "Her iki takım adına 6 puanlık bir maçtı. Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maçta rakibimizi zorlanmadan farklı yendik. Futbolcularımı kutluyorum. Haftaya lig ikincisi Örenbelediyespor ile oynayacağız. Bu maçtanda galibiyet bekliyoruz" dedi.
Giresun 1. Amatör Küme'de mücadele eden İhsaniyespor her iki takım için 6 puanlık maçta rakibi Üç Kaleler spor'u 4-1 yenerek üst üste 3'üncü galibiyetini almış oldu.

1. Amatör Ligin 13. Haftasında sahasında Üçkalelerspor ile karşılaşan İhsaniyespor Örnekspor ve Ballıcaspor'dan sonra Üçkaleler sporu da yenerek üst üste üçüncü galibiyetini almayı başardı.

Puanını 11'e yükselten İhsaniyespor rakibi Üçkaleler ise 10 puanda kaldı.

İhsaniyespor Teknik Direktörü Esrettin Zehir, "Her iki takım adına 6 puanlık bir maçtı. Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maçta rakibimizi zorlanmadan farklı yendik. Futbolcularımı kutluyorum. Haftaya lig ikincisi Örenbelediyespor ile oynayacağız. Bu maçtanda galibiyet bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.