Almus'ta çevre temizliği yapıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 10.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 10.02.2024 - 10:38 4063+ kez okundu.
 

Almus'ta çevre temizliği yapıldı

Tokat'ın Almus ilçesinde çevre temizliği gerçekleştirildi.
Tokat Valiliği bünyesinde başlatılan "Temiz Tokat Projesi" kapsamında, İŞKUR aracılığıyla Valilik bünyesinde çalışan işçiler, Ormanevleri ve Almus Baraj Gölü kenarlarında bulunan çöpleri topladı. Almus Kaymakamı Emre Çömen, "Sayın Vali'mizin başlatmış olduğu Temiz Tokat Projesi kapsamında ilçemizin çıkışından Almus HES yolu üzeri, Ormanevleri ve baraj gölü kenarlarının çevre temizliğini yaptık. Bu çalışmalarımız sürecek." dedi.  
Tokat'ın Almus ilçesinde çevre temizliği gerçekleştirildi.

Tokat Valiliği bünyesinde başlatılan "Temiz Tokat Projesi" kapsamında, İŞKUR aracılığıyla Valilik bünyesinde çalışan işçiler, Ormanevleri ve Almus Baraj Gölü kenarlarında bulunan çöpleri topladı.

Almus Kaymakamı Emre Çömen, "Sayın Vali'mizin başlatmış olduğu Temiz Tokat Projesi kapsamında ilçemizin çıkışından Almus HES yolu üzeri, Ormanevleri ve baraj gölü kenarlarının çevre temizliğini yaptık. Bu çalışmalarımız sürecek." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.